Yardım RX 5700 XT ekran kartı Önerisi

BlackList

80+
Reaksiyon skoru
25
Herkese iyi günler. Yeni bir sistem topluyucam. Rx 5700xt ekran kartını almayı düşünüyorum fps olarak F/P konusunda gayet iyi. Tek sorunu fazla ısınma ve bazı yerlerde güncel yazılım konusunda sorunları olduğu söyleniyor. Acaba hangi markanın rx 5700 xt ekran kartı bu konuda daha başarılı(yazılım/ısınma/performans). Şimdiden çok teşekkür ederim.

Not: Bazı yabancı sitelerde gigabyte en iyisi diyorlar ama emin olmadım biraz kafam karıştı :)

Yazılım diye bir ayrım alacağın markalarda yok hepsi AMD'nin sürücüsünü kullanacak. Diğer konuda ise Sapphire Nitro+ önerebilirim.

ısınma vs yok klasik yalanlar onlar 5700xt fiyt performans dır. Sapphire bakabilirsin:

Sapphire nitro+ bı diğer seçenek xfx 5700xt

Çok teşşekür ederim ilgilendiğiniz için. Sapphire bakıcam.

Ben sapphire almanı önermem ucuz olmasındaki sebebpleri araştırmanı öneririm özellikle kullanılan malzemelerin kalitesi sapphire asus msı a göre oldukça düşük. o sebeple asus msı arasında iki markadan birini aldık gıga ekran kartı konusunda çok ön planda değil kişisel olarak strix alırdım 3 fanlı
Çok teşşekür ederim ilgilendiğiniz için. Sapphire bakıcam.

Not : sağpphire ram markası elpida asusda samsung vera hynix msı de hynix

Herkese iyi günler. Yeni bir sistem topluyucam. Rx 5700xt ekran kartını almayı düşünüyorum fps olarak F/P konusunda gayet iyi. Tek sorunu fazla ısınma ve bazı yerlerde güncel yazılım konusunda sorunları olduğu söyleniyor. Acaba hangi markanın rx 5700 xt ekran kartı bu konuda daha başarılı(yazılım/ısınma/performans). Şimdiden çok teşekkür ederim.

Not: Bazı yabancı sitelerde gigabyte en iyisi diyorlar ama emin olmadım biraz kafam karıştı :)
Merhaba asusun strıx radeon rog serisi çok başarılı öneririm.bir sıkıtı yaşamazsın çok kaliteli.

Ben sapphire almanı önermem ucuz olmasındaki sebebpleri araştırmanı öneririm özellikle kullanılan malzemelerin kalitesi sapphire asus msı a göre oldukça düşük. o sebeple asus msı arasında iki markadan birini aldık gıga ekran kartı konusunda çok ön planda değil kişisel olarak strix alırdım 3 fanlı
Anladım ben de 3 fanlı olmasını istiyorum ekran kartının. Sizin de önerinize bakıcam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

amd ekran kartlarında ne msi nede asus derim Sapphire tek geçer f/p açısından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,372
Üyeler
190,904
Son üye
kralinyo54
Geri