driver problemleri vb var diyorlar rtx alırsan üzülmezsinYa beyler AMD kullanlar varsa hiç sıkıntı yaşadınızmü bu gpu'da.Sapphire rx 5700 xt nitro+ almak istiyorumda. Emin değilim
Evet yazan bendimsanki ben bu konuyu az önce gördüm gayet iyi bir kart bu arada
Tmm knk sinirlenme2 senedir kullanıyorum alırsam yine AMD alıcam Bir sorunla karşılaşmadım dediğiniz kartta amdnin en iyi kartı ayrıca aynı konu için başlık açıp durmayın
Kardeşim ben laptop da AMD apu idi fakat genede soyliyim bende yazın PC topliyicam fakat 5700xt almayı düşünüyorum bende ama AMD ye on yargim var isiniyordu lap top o tamam ısınması normal ama driverde bir gün bir sorun yaşadım 2 gün PC yi kullanamadim bence ne olur ne olmaz 10 fps 10 fps dir ama sıkıntısız bir şekilde driver fln kullanmak istiyorsan bence rtx2060 s alabilirsin ya da 2060 gene senin tercihine kalmış ben 10 fps den vazgeçip 2060 almayı düşünüyorumYa beyler AMD kullanlar varsa hiç sıkıntı yaşadınızmü bu gpu'da.Sapphire rx 5700 xt nitro+ almak istiyorumda. Emin değilim
RX 5700XT mi kullanıyordun?Kardeşim ben laptop da AMD APU idi fakat genede soyliyim bende yazın PC topliyicam fakat 5700xt almayı düşünüyorum bende ama AMD ye on yargim var isiniyordu lap top o tamam ısınması normal ama driverde bir gün bir sorun yaşadım 2 gün PC yi kullanamadim bence ne olur ne olmaz 10 fps 10 fps dir ama sıkıntısız bir şekilde driver fln kullanmak istiyorsan bence rtx2060 s alabilirsin ya da 2060 gene senin tercihine kalmış ben 10 fps den vazgeçip 2060 almayı düşünüyorum
Hayır apu bir laptopRX 5700XT mi kullanıyordun?