Var bende 5 aydır sorunsuz Asus dualrx 5700xt alacağım. sorunları düzeldi mi? rx 5600xt kullanıyorum sorun yok 5700xt için de öyle mi?
Kötü dereceleri hocam Asus rog bile olsa +75 garanti benimki sorunli zaten mining kartı olduğu için şuan açsam PC yi 30 derece teste soksam direk 80 e fırlıyor macun bakımı gerekli muhtemelen üşeniyorumpeki dereceler nasıl? işlemciniz nedir darboğaz yaşıyor musunuz?
tamam hocam sağ olun. benim kart ısınmıyor en fazla 60-65 derece. böyle bir kart bulunca alacağım.Kötü dereceleri hocam Asus rog bile olsa +75 garanti benimki sorunli zaten mining kartı olduğu için şuan açsam PC yi 30 derece teste soksam direk 80 e fırlıyor macun bakımı gerekli muhtemelen üşeniyorum
Alicaksan çok kafaya takma kronik yani R5 3600 ile kullanıyorum görmedim hiç darboğazi
5600 xt ile çok farkı var hocam TDP bikere 200w a yakın çekiyor elemantamam hocam sağ olun. benim kart ısınmıyor en fazla 60-65 derece. böyle bir kart bulunca alacağım.
bende i5 9400F var. bu kartta bile darboğaz var. overclock mu yaptınız?Kötü dereceleri hocam Asus rog bile olsa +75 garanti benimki sorunli zaten mining kartı olduğu için şuan açsam PC yi 30 derece teste soksam direk 80 e fırlıyor macun bakımı gerekli muhtemelen üşeniyorum
Alicaksan çok kafaya takma kronik yani R5 3600 ile kullanıyorum görmedim hiç darboğazi
hocam bu kartları gözüme kestirdim. hepsinden oyun testi isteyeceğim.5600 xt ile çok farkı var hocam TDP bikere 200w a yakın çekiyor eleman
Bu kartta 70-75 civarı felan ideal
Yok hocam 3600 9400f den daha güçlü diye biliyorum emin değilim benim işlemci uvli bide 3.6 üstüne çıkmıyor ben fazla oyun oynamıyorum ondan dikkat etmemişfe olabilirimbende i5 9400F var. bu kartta bile darboğaz var. overclock mu yaptınız?
3500 felan ideal hocam 4000 balon gibi geldi bana benim kartı çok dipten aldım tabide piyasa en son 3200-3500 den gidiyordubende i5 9400F var. bu kartta bile darboğaz var. overclock mu yaptınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu kartları gözüme kestirdim. hepsinden oyun testi isteyeceğim.