kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Hocam 2070 5700XT gücüne yakın az bir OC yapsan 5700XT'den iyi hale geliyorŞu konu artık bir son bulsun Allah aşkına. 2060S ile 5700XT kıyaslıyorsunuz yapmayın...
Sağdan soldan gördüğünüz O.C. videolarını kaynak olarak sunmayın mesajını beğenip sağdan soldan bulduğun bir videoyu atman da baya ironikmiş
Hahahahahaha sadece gülüyorum yazık kafanaüzüldüğüm nokta adama daha iyi bir kart alabilcekken daha kötü bir kart aldırılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis adamlar karşılaştırıyor ben ne yapayım onlar yazdıkça yazıyoruz
Ha şöyleSağdan soldan gördüğünüz O.C. videolarını kaynak olarak sunmayın mesajını beğenip sağdan soldan bulduğun bir videoyu atman da baya ironikmiş
Nvenc ve CUDA+
Hocam 2070 5700XT gücüne yakın az bir OC yapsan 5700XT'den iyi hale geliyor
+RTX
+DLSS 2.0
+Geforce Experience
+Daha iyi OC performansı
+Daha stabil driverlar
Daha bir kaç tane daha vardı
5700 XT, RTX 2070 modelinden daha güçlüdür. 2070S modeli 5700 XT'den daha güçlüdür. 2060 Super ile 5700 XT KIYASLANAMAZ bile.
2080s sıuperin rakibi değil ben sadece OC model 5700xt'nin bu kadar performans verebildiğini ayrıca 2060 superi kafasına vura vura ezebilceini göstermek istedim
2060S OC çok rahat ezer dostum Nvidia OC > AMD OC2080s sıuperin rakibi değil ben sadece OC model 5700xt'nin bu kadar performans verebildiğini ayrıca 2060 superi kafasına vura vura ezebilceini göstermek istedim
Hocam DP kablosu ve WHQL driverlar ile mi kullanıyorsunuz ?Yahu 1 aydır kullanıyorum bu driver sorunları beni niye bulmuyor hiç? Gayet rahat bir şekilde kullanıyorum. Ne kuruyorsunuz şu bilgisayarlara bozuluyor anlam veremiyorum gerçekten.
Daha 3 gece önce abimin bilgisayarı mavi ekran yedi hocam 5500XT kullanıyorYahu 1 aydır kullanıyorum bu driver sorunları beni niye bulmuyor hiç? Gayet rahat bir şekilde kullanıyorum. Ne kuruyorsunuz şu bilgisayarlara bozuluyor anlam veremiyorum gerçekten.
Bende 5600xt kullanıyorum bir gün sorun yaşamadımYahu 1 aydır kullanıyorum bu driver sorunları beni niye bulmuyor hiç? Gayet rahat bir şekilde kullanıyorum. Ne kuruyorsunuz şu bilgisayarlara bozuluyor anlam veremiyorum gerçekten.