Neler Yeni

rx 5700xt li bu sistem alınır mı?

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD göz ardı edilebilir çünkü sistemin fiyatı çok iyi.
bende öyle düsünüyorum ama muhtemelen psu kasa c4 diyenler gelicek corsair rgb lerde bitti ülkede kıtlık başladı ekran kartı kasa kalmadı anlamadım

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Berkay Solak
bende öyle düsünüyorum ama muhtemelen psu kasa c4 diyenler gelicek corsair RGB lerde bitti ülkede kıtlık başladı ekran kartı kasa kalmadı anlamadım
Onlardan biriyim :D cidden öyle ben güvenip o sistemi ona emanet etmezdim şahsen

Temple!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Burak şan

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
Onlardan biriyim :D cidden öyle ben güvenip o sistemi ona emanet etmezdim şahsen
corsair rgb olsada keske alsam yok başka çare yok bu fiyata rtx 2060 ların dolandıgı piyasada rx5700xt (fiyatı6-8k arası degisiyo marka model) bu fiyata bu sistem iyi gibi geldi ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem çok güzel kasa ve ssd hariç ama bu fiyata müq alıp onları satıp yeni alabilrsn kaçırma derim az daha araştır
2 haftadır araştırıyorum iyice yukarı cıkıyo fiyat yeter bence araştırma :D şaka bi yana daha iyisi yok gibi dedigin gibi kasa değişilebilir psu değişilebilir ama onları nasıl satıcam o da muamma

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Berkay Solak
corsair RGB olsada keske alsam yok başka çare yok bu fiyata rtx 2060 ların dolandıgı piyasada rx5700xt (fiyatı6-8k arası degisiyo marka model) bu fiyata bu sistem iyi gibi geldi ama
sisteme lafım yok cidden fiyatı güzel. Arkadaşın da dediği gibi satıp değişirsiniz

corsair RGB olsada keske alsam yok başka çare yok bu fiyata rtx 2060 ların dolandıgı piyasada rx5700xt (fiyatı6-8k arası degisiyo marka model) bu fiyata bu sistem iyi gibi geldi ama

2 haftadır araştırıyorum iyice yukarı cıkıyo fiyat yeter bence araştırma :D şaka bi yana daha iyisi yok gibi dedigin gibi kasa değişilebilir psu değişilebilir ama onları nasıl satıcam o da muamma
Hazır sistemlerde parça sattıktan sonra garanti durumu ne oluyor? Aldığın yere gönderebiliyorsan iyi yine bende düşünüyorum bir şeyler değişmek

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
sisteme lafım yok cidden fiyatı güzel. Arkadaşın da dediği gibi satıp değişirsiniz
satıp hangi psu ve kasa almamı önerirsiniz?

Hazır sistemlerde parça sattıktan sonra garanti durumu ne oluyor? Aldığın yere gönderebiliyorsan iyi yine bende düşünüyorum bir şeyler değişmek
bilmiyorum ki

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Berkay Solak

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Berkay Solak

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
Alınmaz.SSD kasa PSU iyi değil ayrıca fiyat olarak öyle abartı bişey yok alma.
bu fiyata iyisini bılursanız almak isterim hazır sistemlerde ekleme cıkarma yaparakta olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,123
Üyeler
167,787
Son üye
35berkay
Top Bottom