- Konu Sahibi Konu Sahibi
Isı için ne yapabilirim ?Malesef ses konusunda pek yapabileceğinmiz bir şey olduğunu zannetmiyorum
Isı için ne yapabilirim ?Malesef ses konusunda pek yapabileceğinmiz bir şey olduğunu zannetmiyorum
Undervolt, tamamen bi temizlik ve terman macun yenilemesiIsı için ne yapabilirim ?
İşlemci ryzen 5 3500xTermal macun değişimi zamanı gelmiş galiba. Hangi modeli var?
Ne yapmamı önerirsinizTermal macun değişimi zamanı gelmiş galiba. Hangi modeli var?
Alın şundan bir tane termal macunu değiştirin. Değiştirmeyi bilmiyorsanız bir bilenden yardım alın.İşlemci ryzen 5 3500x
Ekran kartı Radeon 580
HDD 1 TB
SSD 250 GB
Ram 16 GB
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yapmamı önerirsiniz
TeşekkürlerAlın şundan bir tane termal macunu değiştirin. Değiştirmeyi bilmiyorsanız bir bilenden yardım alın.
![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com