- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bide şey sorabilir miyim rx480 ve rx580 videolarda eşit gibi rx480 alsam rx580 gibimi performans verir acabafacebook gpu world gurubu , refli ve ya en çok katkıda bulunan etiketli üyelerden alın
Bide şey sorabilir miyim rx480 ve rx580 videolarda eşit gibi rx480 alsam rx580 gibimi performans verir acabafacebook gpu world gurubu , refli ve ya en çok katkıda bulunan etiketli üyelerden alın
geçen ay 2800'e 1660S aldım sakın yapmaAlıcam ama tam anlayamadım bakıp yardımcı olursanız sevinirim 2.el bu fiyata iyi mi? 3k kargoyla beraber Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
tabiri caizse 580 oc yapılmış 480 gibi bir şey.Bide şey sorabilir miyim rx480 ve rx580 videolarda eşit gibi rx480 alsam rx580 gibimi performans verir acaba
2000den fazla vermeyinAlıcam ama tam anlayamadım bakıp yardımcı olursanız sevinirim 2.el bu fiyata iyi mi? 3k kargoyla beraber Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam bende gt1030 2gb almıştım indirimde 1600 e sıfır MSI dan aldım galiba kazık yemişimtabiri caizse 580 oc yapılmış 480 gibi bir şey.
birazHocam bende gt1030 2gb almıştım indirimde 1600 e sıfır MSI dan aldım galiba kazık yemişim
Hocam bende bu psu var işlemcim i-5 3330 DDR3 anakartim var böyle işlemci yada anakart satan yerlerden alsam güvenilir midir acabatabiri caizse 580 oc yapılmış 480 gibi bir şey.
psu yeter , işlemci darboğaza düşer ama kullanılır . mekana göre değişir güvenilirlik.Hocam bende bu psu var işlemcim i-5 3330 DDR3 anakartim var böyle işlemci yada anakart satan yerlerden alsam güvenilir midir acaba Alıntıyı görüntüle
Bazılarına sordum darboğaz olsada sıkıntı zarar olmayacağını söylediler oyun ayarlarını yükseğe çekersen bı sıkıntı olmaz demişlerdipsu yeter , işlemci darboğaza düşer ama kullanılır . mekana göre değişir güvenilirlik.
Hocam bu psu da ne almamı önerirsiniz ileride AMD işlemciye geçmeyi düşünüyorumBazılarına sordum darboğaz olsada sıkıntı zarar olmayacağını söylediler oyun ayarlarını yükseğe çekersen bı sıkıntı olmaz demişlerdi
rx580-1060gb yakışırBazılarına sordum darboğaz olsada sıkıntı zarar olmayacağını söylediler oyun ayarlarını yükseğe çekersen bı sıkıntı olmaz demişlerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu psu da ne almamı önerirsiniz ileride AMD işlemciye geçmeyi düşünüyorum
Hocam çok Teşekkür Ederim beni kazıklanmaktan kurtardınız hepinize tekrardan Teşekkür Ederimrx580-1060gb yakışır
hayırlı olsun şimdiden. bulursanız rog strix 580 8gb alın hocam ona 2300 e kadar verilir , bende vardı çok sağlam karttı.Hocam çok Teşekkür Ederim beni kazıklanmaktan kurtardınız hepinize tekrardan Teşekkür Ederim
Hocam çok Teşekkür Ederim günlerdir bakıyorum biraz pahalıydı sizin sayenizde uygun fiyatlı buldum gerçekten Teşekkür Ederim Bu sağte kadar ilgilendiniz Tekrar Teşekkür Ederim Hocamhayırlı olsun şimdiden. bulursanız rog strix 580 8gb alın hocam ona 2300 e kadar verilir , bende vardı çok sağlam karttı.