Neler Yeni

Rx 580 Ekran Kartı Alınır Mı ?

Ashb0rn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yüksel Şafak Sert
facebook gpu world gurubu , refli ve ya en çok katkıda bulunan etiketli üyelerden alın
Bide şey sorabilir miyim rx480 ve rx580 videolarda eşit gibi rx480 alsam rx580 gibimi performans verir acaba

Ashb0rn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yüksel Şafak Sert
tabiri caizse 580 oc yapılmış 480 gibi bir şey.
Hocam bende bu psu var işlemcim i-5 3330 DDR3 anakartim var böyle işlemci yada anakart satan yerlerden alsam güvenilir midir acaba
IMG_20240428_164624.jpg

Ashb0rn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yüksel Şafak Sert
psu yeter , işlemci darboğaza düşer ama kullanılır . mekana göre değişir güvenilirlik.
Bazılarına sordum darboğaz olsada sıkıntı zarar olmayacağını söylediler oyun ayarlarını yükseğe çekersen bı sıkıntı olmaz demişlerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazılarına sordum darboğaz olsada sıkıntı zarar olmayacağını söylediler oyun ayarlarını yükseğe çekersen bı sıkıntı olmaz demişlerdi
Hocam bu psu da ne almamı önerirsiniz ileride AMD işlemciye geçmeyi düşünüyorum

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Semi kaan Çakır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu psu da ne almamı önerirsiniz ileride AMD işlemciye geçmeyi düşünüyorum
rx580-1060gb yakışır

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Semi kaan Çakır
Hocam çok Teşekkür Ederim beni kazıklanmaktan kurtardınız hepinize tekrardan Teşekkür Ederim :)
hayırlı olsun şimdiden. bulursanız rog strix 580 8gb alın hocam ona 2300 e kadar verilir , bende vardı çok sağlam karttı.

Ashb0rn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yüksel Şafak Sert
hayırlı olsun şimdiden. bulursanız rog strix 580 8gb alın hocam ona 2300 e kadar verilir , bende vardı çok sağlam karttı.
Hocam çok Teşekkür Ederim günlerdir bakıyorum biraz pahalıydı sizin sayenizde uygun fiyatlı buldum gerçekten Teşekkür Ederim Bu sağte kadar ilgilendiniz Tekrar Teşekkür Ederim Hocam :)

Top Bottom