Neler Yeni

rx 580 ısınma

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
arkadaşlar bende asus arez dual rx 580 8 gb modeli var arkadaşlar ben the cycle oyununu indirdim ve ekran kartı 73 dereceyi gördü ayrıca apex gibi oyunlarda da 66 felan oluyor sizce bu normal mi ? bir de arkadaşlar ekran kartı arez markası adı altında satılıyor ama kutusunun üzerinde asus logosu bu arez markası asus markasının bir alt kolu mu yani arez asus'a mı bağlı ?

Ekler

• ekran kartı.png
    ekran kartı.png
    508 KB · Hit: 45

T.P.G.

80+ Titanium
Değerler çok değil normal. Arez hakkında bilgim yok ama değerler iyi yani 170 180W güç tüketimine göre

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki benim kasam yerde duruyor ve kasa modelim bu sence iyi mi bu değerler bu kasaya göre ( ben aldığımda indirim vardı ve kasanın öndeki camını söktüm yani önü açık )

Ekler

• ads.png
    ads.png
    702.6 KB · Hit: 41

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
arkadaşlar bende asus arez dual rx 580 8 gb modeli var arkadaşlar ben the cycle oyununu indirdim ve ekran kartı 73 dereceyi gördü ayrıca apex gibi oyunlarda da 66 felan oluyor sizce bu normal mi ? bir de arkadaşlar ekran kartı arez markası adı altında satılıyor ama kutusunun üzerinde asus logosu bu arez markası asus markasının bir alt kolu mu yani arez asus'a mı bağlı ?
Değerler iyi ama arez ile ilgili bir bilgim yok

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Değerler iyi sayılır, istersen undervolt yaparak performans kaybetmeden çektiği gücü düşürüp sıcaklıkları düşürebilirsin. 95 derecede kart direkt fiziksel bir zarar almaz, kendini limitler ancak uzun süreli kullanımlarda lehimler için problem teşkil edecektir.

Top Bottom