2.el aldık bi arkadaşa rica ettik. Gitti sadece 2k pubg testi yapmıştı. Tamam dedi ve aldı sorun çıkmadı.Bende 4Gb Sapphire Nitro + var. Hiç O.c yada furmark testi yapmadım.
hocam şöyle bizde oyun testi yapıcaz vram arızası varmı diye fakat furmark testinde nasıl bir fps almamız gerektiğini soruyorum benBende 4Gb Sapphire Nitro + var. Hiç O.c yada furmark testi yapmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.el aldık bi arkadaşa rica ettik. Gitti sadece 2k pubg testi yapmıştı. Tamam dedi ve aldı sorun çıkmadı.
model güzel, furmark da stress testi yap fan devri yüzdesi önemli yüksek devir yüksek sıcaklık olmasın, vram testi için occt de vram testi yaparsın.bir arkadaşıma 2.el rx 580 alıcaz nerele dikkat etmeliyiz ve furmark testi atabilecek varmı
hocam peki furmarkta kaç fps almam lazım biliyormusunuzmodel güzel, furmark da stress testi yap fan devri yüzdesi önemli yüksek devir yüksek sıcaklık olmasın, vram testi için occt de vram testi yaparsın.
furmarkda fps bakmak mantıklı değil oyun testi yapın.hocam peki furmarkta kaç fps almam lazım biliyormusunuz
bende rx 580 nitro plus 4gb var 74-75 civarı alıyor ona göre hesabını yap.hocam peki furmarkta kaç fps almam lazım biliyormusunuz
Grubun davet linkini atarmısınız rica etsem.GPU World Türkiye Face grubu kurucusundan al. Aynı modeli 1750 ye
4gb kasa fanlı 580 i ise 950 ye satıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Test olarak furmark + oyun testi yeterli.
furmark ta xfx rx580 için 80-90 arası alması lazım aynı kartın fps değerleri 85 avg çünkü o şekilde değerlendirinhocam şöyle bizde oyun testi yapıcaz vram arızası varmı diye fakat furmark testinde nasıl bir fps almamız gerektiğini soruyorum ben