RX 580 sistem oyuna girince reset atıyor

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
9,866
Sıcaklıklar normal, PSU yeterli.
Sistemim:
RX 580 Ryzen 5 3600 XIGMATEK 600W

driverlar güncelmi ben driverı ekran kartımın sitesinden indirdiğimde düzeldi

Sıcaklıklar normal, PSU yeterli.
Sistemim:
RX 580 Ryzen 5 3600 XIGMATEK 600W
Eğer psu da filan sknti yoksa sorun rx 580 de olabilir hocam sıkıntın duzelene kadar farklı driverlar kur olmazsa idarelik bi ekran kartı bulursan dene reset atmazsa makina rx 580 i varsa Garanti gönder bence

Eğer psu da filan sknti yoksa sorun rx 580 de olabilir hocam sıkıntın duzelene kadar farklı driverlar kur olmazsa idarelik bi ekran kartı bulursan dene reset atmazsa makina rx 580 i varsa Garanti gönder bence
Driver ile ilgili bir şey değil. Garantiye göndersem 1 ayda gelicek.

Driver ile ilgili bir şey değil. Garantiye göndersem 1 ayda gelicek.
Hocam bende rx 570 vardı benzer bi sorun yaşıyordum furmark da vs sknti olmuyordu oyuna girince ekran böyle siyah gibi bsy oluyordu o zmnlar çok araştırdım genel olaraktan sıkıntının hep rx 570 rx 580 lerde olduğunu gördüm psu değil diyorsun ekran kartına da ihtimal vermiyorsan ssd kontrol etmen gerekecek geriye çok bsy kalmıyor zaten ama yine rx 580 göz kırpıyor ordan benden demesi

Hocam bende rx 570 vardı benzer bi sorun yaşıyordum furmark da vs sknti olmuyordu oyuna girince ekran böyle siyah gibi bsy oluyordu o zmnlar çok araştırdım genel olaraktan sıkıntının hep rx 570 rx 580 lerde olduğunu gördüm psu değil diyorsun ekran kartına da ihtimal vermiyorsan ssd kontrol etmen gerekecek geriye çok bsy kalmıyor zaten ama yine rx 580 göz kırpıyor ordan benden demesi
PSU ve GPU'yu garantiye göndermeyi düşünüyorum. Umarım düzelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,728
Son üye
mcginn0
Geri