Aslında sadece 500TL fark aralarındaYoutube a rx 580 8gb vs gtx 1650 4gb yaz izle gerçekten değmez üstüne fazla para vereceksin birde 1650 için araştırmaya devam et
biraz daha araştırıp öyle almayı düşünüyorumArkadaşın dediği gibi biraz bekle yada hemen istiyorsan 1650 al
580 li sistemin işlemciside bir üst nesil onuda göz önünde bulundur ryzen 5 3600 çok daha performanslıAslında sadece 500TL fark aralarında
Ben aslında 12100F olanı diyordum580 li sistemin işlemciside bir üst nesil onuda göz önünde bulundur ryzen 5 3600 çok daha performanslı
onun linkini atar mısın görmedim benBen aslında 12100F olanı diyordum
onun linkini atar mısın görmedim ben
Bunun işlemcisi daha da güzel bu bütçe için en iyisi kesinlikle değer alacaksan bunu al 13 değilde 14.5 a çıkabilseydin keşke indirimde çok güzel kasa var gta felan değil Rdr pubg Apex legends gibi oyunları ultrada rahat oynatıyorSpatha | Intel Ultra 5 245K | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Okadar çıkamam maalesef yinede teşekkürlerBunun işlemcisi daha da güzel bu bütçe için en iyisi kesinlikle değer alacaksan bunu al 13 değilde 14.5 a çıkabilseydin keşke indirimde çok güzel kasa var gta felan değil Rdr pubg Apex legends gibi oyunları ultrada rahat oynatıyor