Neler Yeni

Rx 6500 XT Driver kendi kendine siliniyor

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
Driverları denedim bilgisayarımı sıfırladım ancak driver silinmeye devam etti. Ve silindiğinde de ekran bir anda kapanıyor ve bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor başlattığımda ise drıverın silinmiş olarak görüyorum. Driver silinmiş halde kullandığımda ise yine ekran gidiyordu 1-2 saat kullanıyordum belki 15-30 dk yine kendi kendine ekran gidiyordu.

rynsz

80+ Bronze
Wattman hatası alıyorsun muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

6500 lerde çok oluyor bu

Wattman hatası alıp görüntüntü gidiyor reset atmak zorunda kalıyorsun sonra driver silinmiş halde açılıyor

6500 lerde çok oluyor bu

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

6500 lerde çok oluyor bu

Wattman hatası alıp görüntüntü gidiyor reset atmak zorunda kalıyorsun sonra driver silinmiş halde açılıyor
Nasıl düzelticem

rynsz

80+ Bronze

rynsz

80+ Bronze

rynsz

80+ Bronze
mhz den olacağını düşünmüyorum çünkü masaüstünde boş bir şekilde 1-2 saat bekledim yine kapandı
Boşta duraada alır o hatayı MHz düşürüceksin tek çare oda belli bi saat vermez yine verir gün içerisinde.

=Geralt of Rivia=

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
cihan
İlgilendiği Kategoriler
TEKNONOJİ
Nasıl düzelticem
Sürücüyü kumadan önce ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik>gelişmiş seçenekler> 'windows'u güncelleştirdiğinizde diğer microsoft ürünlerindende güncelleştirmeleri alın'' kısmını aktif et ve sonra geri gelip güncelleştirmeleri kontrıol et isteğe bağlı güncelleştirme seçeneklerinde sürücü güncelleştirmelerini yap hepsi bitince yeniden başlatman gerekecek sonra visual C++ tüm dağıtımları 64x ve 86x olan versiyonları buradan ''https://learn.microsoft.com/tr-tr/cpp/windows/latest-supported-vc-redist?view=msvc-170'' indir ve kur sonra sürücüyü kumak için DDU programı ile ekran kartının sürücüsünü tamamen kaldır (temiz kurulum için gerekli) ve sonra sürücüyü kur baktın gene olmuyor format atmayı dene son çare

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
mhz den olacağını düşünmüyorum çünkü masaüstünde boş bir şekilde 1-2 saat bekledim yine kapandı
Driverleri Ddu ile temizleyip 22.5.2 driver sürümünü kur.

Son düzenleme:

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Driverleri Ddu ile temizleyip 22.5.1 driver sürümünü kur.
Ben. 6500 xt kullandım 4 5 ay 2 kez mi ne watman aldım arkadaşıma ikinci el aldık xfx watman oda alıyormuş 6500 xt lerde kronik bu hata sanırım ama arkadaşımın kullandığı 2 ram farklı o yüzden verme olasılığıda var 6600 kullanıyorum maşallah diyim 6 ay flan oldu hiç almadım

Top Bottom