Elinizde anakart mevcut mu ? yoksa sadece işlemci mi ?Amd mi İntel mi karar vermedim bütçe 3000 TL
Amd ana kartım var ama elden çıkara bilirim sıkıntı değil önemli olan hangi işlemci ile daha iyi bir performans almamElinizde anakart mevcut mu ? yoksa sadece işlemci ?
pcie 4.0 destekliyen bir anakart ve işlemci almanız yeterli olacaktır kartın tam performansını verebilmesi için.Amd ana kartım var ama elden çıkara bilirim sıkıntı değil önemli olan hangi işlemci ile daha iyi bir performans almam
Hangi model anakart hocamAmd ana kartım var ama elden çıkara bilirim sıkıntı değil önemli olan hangi işlemci ile daha iyi bir performans almam
Pci 4.0 değilse masraf edebilirim derseniz 4.0 anakart alın veya çok masraf lüksüm yok derseniz 3.0 da kalın çok aşırı bir performans farkı yok zaten işlemci olarak ben ryzen 5 1600 af kullanıyorum yeterli oluyor uyguna 2. El. Uyguna bulur ama geleceğe dönük değilAmd mi İntel mi karar vermedim bütçe 3000 TL
Asus prime A320m-f var bütçem kısıtlı ileride pcie 4.0 destekleyen ana karta geçerimHangi model anakart hocam
Hocam kafamda r5 3600 var uygunmudur sizcePci 4.0 değilse masraf edebilirim derseniz 4.0 anakart alın veya çok masraf lüksüm yok derseniz 3.0 da kalın çok aşırı bir performans farkı yok zaten işlemci olarak ben ryzen 5 1600 af kullanıyorum yeterli oluyor uyguna 2. El. Uyguna bulur ama geleceğe dönük değil
Uyar hocam besler güncel değil ama yeterliAsus prime A320m-f var bütçem kısıtlı ileride pcie 4.0 destekleyen ana karta geçerim
Post automatically merged:
Hocam kafamda r5 3600 var uygunmudur sizce
Elinizdeki anakartı satıp h510 ve 11400f alabilirsinizAsus prime A320m-f var bütçem kısıtlı ileride pcie 4.0 destekleyen ana karta geçerim
Post automatically merged:
Hocam kafamda r5 3600 var uygunmudur sizce