Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Alacak olan şimdiden alsın yakında zamlanır
Aynen bence amd nin amacı oydu eski kartları bir nevi güncellemek gibi gelıyor bana1650 gücünde bir kart için 3500tl verilir gibi. 2500 e 1050ti almaktan iyidir.
Aynn fırsatçılar toplamadan almak lazımAlacak olan şimdiden alsın yakında zamlanır
Yahu stokta yok ki ne alması? Ki bence stoğa hiç gelmedi bile.Aynen bence amd nin amacı oydu eski kartları bir nevi güncellemek gibi gelıyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynn fırsatçılar toplamadan almak lazım
Aynen öyleBu fiyatlar lansman fiyatları, ufak stoklar girip bu şekilde ucuzdan verirler sonra pahalılaşır.
Size bu bilgileri kim veriyor? RX 6500 XT, GTX 1650'yi yokeden bir ekran kartı...Yer yer 1650 nin geçtiği oyunlar mevcut ,kötü bir iş çıkarmış AMD bu sefer.
Hangi test imiş bu DA kanalını da izledim bizzat dediğin gibi bir şey söz konusu değilYa GTX 1650 Süper gücünde diyen çok kişi olmuş da baktığım testlerde GTX 1660 Süper ile kafa kafaya gidiyor hatta cyberpunkta falan geçiyor videolar gerçeği yansıtmıyor mu acaba?
Evet işte o videoyu da izledim, anlamadım ben de.Hangi test imiş bu DA kanalını da izledim bizzat dediğin gibi bir şey söz konusu değil