Neler Yeni

Öneri RX 6500XT vs 1650 Super

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Gündoğdu
Bence hata etmişsiniz hocam. Ama yapılan şey geri alınmaz yapcak bir şey yok. Fazladan masrafa girmişsiniz. 1650S oyun performansı olarak 6500xt ile eşdeğer hatta daha iyi denilebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer öyle probleminiz varsa daha iyi olmuş olabilir hocam. Tabi diğer parçalarınız PCI 4.0 uyumluysa.
Pci 4.0 Uyumlu hocam evet. Gelecek olan driverlarla zamanında RX 580 gibi kartlara yaptığı düzeltmeleri bu kartlarda da yapacağını düşünüyorum AMD'nin henüz çok yeni kartlar neticede.

İyi yapmışsınız bence hayırlı olsun.
Teşekkür ederim hocam sağolun.

Böyle şeylerde sen memnunsan sıkıntı yoktur zaten. Daha güncel kart olmuş. Psu da ileriye dönük olmuş.
Görüş ve fikir almak istedim hocam. Evet amaçlarımdan biri güncel bir kart kullanıp yerinde sayan bi karttan kurtulmaktı.

Yani çok problemli dereceler değil ama olsun almışsınız bundan sonra çok da kafaya takmaya gerek yok.
Hocam ısı konusunda biraz şeyim diyebilirim :) Ama fan devri çok yüksek olduğundan ses gürültüsü oluyordu.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ayrıca böyle konularda içinizde tedirginlik olduğu zaman konu açsanız daha çok yardım alabilirsiniz. Yaptıktan sonra ne desek boş. O yüzden hayırlısı olsun

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Pci 4.0 Uyumlu hocam evet. Gelecek olan driverlarla zamanında RX 580 gibi kartlara yaptığı düzeltmeleri bu kartlarda da yapacağını düşünüyorum AMD'nin henüz çok yeni kartlar neticede.

Teşekkür ederim hocam sağolun.

Görüş ve fikir almak istedim hocam. Evet amaçlarımdan biri güncel bir kart kullanıp yerinde sayan bi karttan kurtulmaktı.

Hocam ısı konusunda biraz şeyim diyebilirim :) Ama fan devri çok yüksek olduğundan ses gürültüsü oluyordu.
Hocam Rx 6500xt sürekli güncelleniyor dediğiniz gibi. İlerde daha iyi olabilir. Şuanlık kötü ama ilerisi için iyi bir upgrade denilebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Gündoğdu
Kasanda problem olabilir mi ? Galax GTX 1650 süper Ekran kartımı 45 dakika furmarka soktum 70 dereceyi geçmedi. Ayrıca 2 hafta önce 5500 TL ye sattım.
Birçok ürün gördüm sahibinden de 4200TL ye Param güvende ile 17 Ay garantili ürünü 4200 den satıyordu adam benim elimde ki ürünün garantisi yaza kadar bitiyorken o fiyatlara satmamın ve beklememin bi mantığı yoktu açıkçası. 8X120MM fan kullanıyorum önü mesh ama kurtarmadı hocam maalef ısılar böyleydi.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Birçok ürün gördüm sahibinden de 4200TL ye Param güvende ile 17 Ay garantili ürünü 4200 den satıyordu adam benim elimde ki ürünün garantisi yaza kadar bitiyorken o fiyatlara satmamın ve beklememin bi mantığı yoktu açıkçası
Şehir ve ilçelere göre bile fiyatlarda farklılıklar oluyor dostum. Sattığınız fiyat kötü değil. Dediğim gibi artık almışsınız hayırlı olsun :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Gündoğdu
Hocam Rx 6500xt sürekli güncelleniyor dediğiniz gibi. İlerde daha iyi olabilir. Şuanlık kötü ama ilerisi için iyi bir upgrade denilebilir
Hocam zaten şöyle bir durum var GTX 1660 veya RX 6600, RX6600XT gibi kartlara çıkmak için çok yüksek miktarda para eklemem gerekiyordu şahsımca böyle bir düşünceye girdim düşünceniz için teşekkür ederim.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam zaten şöyle bir durum var GTX 1660 veya RX 6600, RX6600XT gibi kartlara çıkmak için çok yüksek miktarda para eklemem gerekiyordu şahsımca böyle bir düşünceye girdim düşünceniz için teşekkür ederim.
RTX 3050 bekleyebilirdiniz belki. o daha iyi olabilirdi. geçen Abdullah abi heralde 4500 TL'ye bir anakartla beraber satmıştı. Tabi stok 30 saniyede bitmişti :D. o strese değer miiii tartışılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Gündoğdu
Şehir ve ilçelere göre bile fiyatlarda farklılıklar oluyor dostum. Sattığınız fiyat kötü değil. Dediğim gibi artık almışsınız hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim usta sağolasın. Zaten bunun bir tık üstü ekran kartları maalesef 7000'TL den başlıyor ona da benim maddi gücüm yetmiyor dostum. Bir yandan da zaten o ürünlere o fiyatı vermek bana mantıklı gelmiyor hocam.

RTX 3050 bekleyebilirdiniz belki. o daha iyi olabilirdi. geçen Abdullah abi heralde 4500 TL'ye bir anakartla beraber satmıştı. Tabi stok 30 saniyede bitmişti :D. o strese değer miiii tartışılır.
Evet maalesef yetişemediğim bir durumdu aynı şekilden o fiyata satılır mı orası meçhul hocam. Gelecek pazartesi memlekette değilim fazla bir sürem yoktu ve acil karar vermem gerekiyordu o kadar acil oldu ki doğru mu yaptım bilemediğim için konu açtım :ROFLMAO::ROFLMAO:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Teşekkür ederim usta sağolasın. Zaten bunun bir tık üstü ekran kartları maalesef 7000'TL den başlıyor ona da benim maddi gücüm yetmiyor dostum. Bir yandan da zaten o ürünlere o fiyatı vermek bana mantıklı gelmiyor hocam.

Evet maalesef yetişemediğim bir durumdu aynı şekilden o fiyata satılır mı orası meçhul hocam. Gelecek pazartesi memlekette değilim fazla bir sürem yoktu ve acil karar vermem gerekiyordu o kadar acil oldu ki doğru mu yaptım bilemediğim için konu açtım :ROFLMAO::ROFLMAO:
Zaten 6500xt gayet yeterli hocam. Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Dostlar merhabalar. Elimde Galax GTX 1650 Super OC versiyon bir ekran kartı vardı garantisi eylül'e kadar devam ediyordu. Ürünü 4400'den sattım. 4780TL'ye XFX RX 6500XT sipariş ettim. 400W sistemr yetmeyeceğini düşünüp 700W High Power +80 güç kaynağı aldım. Şimdi dostlar sormak istediğim soru şu 1650 Super ile arasında dağlar kadar fark olmadığını biliyorum ama güncellik her0p zaman iyidir diye AMD'ye geçtim sizce yanlış mı yaptım. Hangi kart daha iyi.
Knk keşke ince hesabın geming gecesi de alaydin 2 haftadır 4444 TL ye çikiyo

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Dostlar merhabalar. Elimde Galax GTX 1650 Super OC versiyon bir ekran kartı vardı garantisi eylül'e kadar devam ediyordu. Ürünü 4400'den sattım. 4780TL'ye XFX RX 6500XT sipariş ettim. 400W sistemr yetmeyeceğini düşünüp 700W High Power +80 güç kaynağı aldım. Şimdi dostlar sormak istediğim soru şu 1650 Super ile arasında dağlar kadar fark olmadığını biliyorum ama güncellik her zaman iyidir diye AMD'ye geçtim sizce yanlış mı yaptım. Hangi kart daha iyi.
İyi yapmışsınız yakında gelmesi beklenen RSR ve sürücü güncellemeleri ile ekran kartının performansının artacağını düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Gündoğdu
Zaten 6500xt gayet yeterli hocam. Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın :)
Teşekkür ederim hocam.
Knk keşke ince hesabın geming gecesi de alaydin 2 haftadır 4444 TL ye çikiyo
Hocam ben alamadım ama bunu belirtmenizle kart almak isteyenlere yardımcı oldunuz sağ olun.

İyi yapmışsınız yakında gelmesi beklenen RSR ve sürücü güncellemeleri ile ekran kartının performansının artacağını düşünüyorum.
Evet hocam bu RSR özelliğini bende bekliyorum biraz da o sebepten yöneldim bu karta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Gündoğdu
Konuya bi bilgi eklemek istedim dostlar kimine göre çok yararlı olacağını düşündüğüm bi durumdur bu. RX 6500XT'de pcie 4.0'ın önemini gördük ve biliyoruz. Benim anakartım pci express 4.0 destekliyor fakat pci express 3.0 kullanan arkadaşlara yeni anakart almaktan ziyade Bu ürünü alabilirler bu sayede anakart almadan pcie 4.0 kullanmış olursunuz umarım faydalı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,695
Üyeler
164,891
Son üye
fisequn
Top Bottom