O ekran kartı 4k açmaz onu bi diyeyim bir ikincisi o donma değildir kasma hissidir ve ekstra olarak o sisteme 4k monitör aldıysanız yazık olmuşYeni bi hazır sistem aldım 1080p gta 5 oynarken sürekli drop yiyorum ama 2k veya 4k oynarken herhangi bir sorun olmuyor sebebini merak ettim. bu arada işlemcim 5500
kanka şöyle söyliyim ekran kartından vram aşırtma yaptım belki açmıyordur ama dediğim gibi 1080pde drop yiyor 2kve 4k ayarını ekran kartından açtım monitör 4k değilO ekran kartı 4k açmaz onu bi diyeyim bir ikincisi o donma değildir kasma hissidir ve ekstra olarak o sisteme 4k monitör aldıysanız yazık olmuş
Ekran kartınızın içinden geçiyorsunuz farkında olmadan ekran kartınıza biostanmı aşırtma yaptınız msı after burnerdan felanmı yaptınız? yaptığınız ekran kartınıza çok zararlı ekran kartını bozarsın oyunu steamdenmi indirdin oyun crackmi bunun bilgilerini bana verirsen sana yardımcı olmaya çalışırım.kanka şöyle söyliyim ekran kartından vram aşırtma yaptım belki açmıyordur ama dediğim gibi 1080pde drop yiyor 2kve 4k ayarını ekran kartından açtım monitör 4k değil
epic gamesten indirdim amd software'dan oyun ayarlarında vram gpu aşırtma gibi şeyler vardı bende araştırdım biraz vram aşırtma yaptımEkran kartınızın içinden geçiyorsunuz farkında olmadan ekran kartınıza biostanmı aşırtma yaptınız msı after burnerdan felanmı yaptınız? yaptığınız ekran kartınıza çok zararlı ekran kartını bozarsın oyunu steamdenmi indirdin oyun crackmi bunun bilgilerini bana verirsen sana yardımcı olmaya çalışırım.
Varsayılana düzenleyin sonrasında epic gamesten dosyaları doğrulayın ondan sonrasında tekrar girin ve tekrar gözlemleyelim bu arada oyun içi dereceler ne durumda?epic gamesten indirdim amd software'dan oyun ayarlarında vram gpu aşırtma gibi şeyler vardı bende araştırdım biraz vram aşırtma yaptım
Alıntıyı görüntüle
1 saattir oynuyorum 55 dereceyi geçtiğini görmedim bu arada ekran kartı gigayte'ın eagle serisi umarım çok fazla zarar vermemişimdirVarsayılana düzenleyin sonrasında epic gamesten dosyaları doğrulayın ondan sonrasında tekrar girin ve tekrar gözlemleyelim bu arada oyun içi dereceler ne durumda?
Oyun dosyalarını doğrulayın dediğim gibi sorununuz düzelecektir düzelmesse oyun ayarlarını sıfırlayın varsayılana getirin1 saattir oynuyorum 55 dereceyi geçtiğini görmedim bu arada ekran kartı gigayte'ın eagle serisi umarım çok fazla zarar vermemişimdir
Zarar vermemişsinizdir ama dediğim gibi birdaha yapmayın ömrünü etkiler1 saattir oynuyorum 55 dereceyi geçtiğini görmedim bu arada ekran kartı gigayte'ın eagle serisi umarım çok fazla zarar vermemişimdir
overclock oluyor dostum bu üslupuna dikkat edermisin? teşşekkür ederimzarar verme falan yok üstteki ne anlatyor amdnin kendi ayarından yaptıysan sıkıntı olmaz görüntü kalitesinde kayıp oluyor ama driverini 23.5.1 yapıp tekrar dener misin ddu ile slil
yanlış bilgilendirme yapmayalım ekran kartınızın içinden geçiyorsunuz falanZarar vermemişsinizdir ama dediğim gibi birdaha yapmayın ömrünü etkiler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
overclock oluyor dostum bu üslupuna dikkat edermisin? teşşekkür ederim
Kanka bende eski prizimde aynı sorunu yaşıyordum yeni prize geçtim sorunum düzelti. Başka bi prizde deneseneYeni bi hazır sistem aldım 1080p gta 5 oynarken sürekli drop yiyorum ama 2k veya 4k oynarken herhangi bir sorun olmuyor sebebini merak ettim. bu arada işlemcim 5500