Yok kardeşim ya ben o düşünceyi doğru bulmuyorum. İki araç arasında seçim yapacak olsam, Birisi orjinali 105hp ve 7 litre yakan bir araç olsa ama program atılarak 150hp yapılmış olsa. Diğer araçta orjinal 160hp olsa ama 6 litre yaksa ben programla yükseltilmiş aracı asla tercih etmem. 3050-6600 karşılaştırması bence aynen böyle.Dlssss moruk yaaaa güçsüz olsun dllsssss olsunnnn
Sen 6600xt kullanıp niye "illede DLSS" diyon? seni seniiiiDlssss moruk yaaaa güçsüz olsun dllsssss olsunnnn
7500 e 3050 alanlara gönderme yaptimda kimse anlamamisYok kardeşim ya ben o düşünceyi doğru bulmuyorum. İki araç arasında seçim yapacak olsam, Birisi orjinali 105hp ve 7 litre yakan bir araç olsa ama program atılarak 150hp yapılmış olsa. Diğer araçta orjinal 160hp olsa ama 6 litre yaksa ben programla yükseltilmiş aracı asla tercih etmem. 3050-6600 karşılaştırması bence aynen böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen 6600xt kullanıp niye "illede DLSS" diyon? seni seniiii
Ben düzelt diye söyledim arkadaşa ama nafilesatıcı germany yazıyor türkiye diye başlık atıyorsun. az kalsın hızlı gelsin diye kendi ürünümü iptal edecektim
Rx 6500 ile aralarında bayağı fark var bütçe yetiyorsa rx 6600 almanızı öneririmKonu açmıştım ancak buradan da yazayım. 5800x 1050ti var şuan. Bu kart nasıldır performans olarak önerilirmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rx 6500 ile aralarında çok fark varmı ?
Hem 6600 hemde xt modeli var. Hangisini tercih etmeli? Biliyorsanız xt modeli nin ne gibi farkları var ?Rx 6500 ile aralarında bayağı fark var bütçe yetiyorsa rx 6600 almanızı öneririm
Bu videodan arada ki FPS farkına bakabilirHem 6600 hemde xt modeli var. Hangisini tercih etmeli? Biliyorsanız xt modeli nin ne gibi farkları var ?
Sadece iade yapıyolar, iade yaparkende ithalat ücretini alamıyorsunBir sıkıntı olduğunda Amazon Türkiye müşteri hizmetleri yardımcı oluyor. Amazon Almanyanın da Türk Müşteri Hizmetleri mevcut. Her türlü sıkıntıda yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Bu kartlar kolay kolay bozulmaz öncelikle o yüzden 100 kişinden 99 u garantiye ihtiyaç duymaz zaten.Sadece iade yapıyolar, iade yaparkende ithalat ücretini alamıyorsun
Bu kartlar kolay kolay bozulmaz öncelikle o yüzden 100 kişinden 99 u garantiye ihtiyaç duymaz zaten.
Bu konuda şöyle, 30 günden sonraki iade durumunda o geçerli oluyor, 30 gün içerisinde kargo ücretine varana kadar iade ediyorlar. kalan 23 aylık süreçte de kullanıcı hatası olmayan durumlarda ürünün ithalat ücreti harici olan kısmını iade ediyorlar. Gayet mantıklı. Tüm iade ya da değişim/tamir gibi seçenekleri isteyenler Türkiye içerisinden satın alabilirler ancak satıcı firmaların kullanıcı hatası diyip gönderme ihtimallerini de göz önüne almak lazım.