WörWind
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,604
- İsim
- Cole Palmer
- İlgilendiği Kategoriler
- Neler yeni, Ekipman
Allah kahretmesinki bi tane oyun icin driver yukseltmem gerekiyordu sirf su beceriksiz amd ile ugrasmamak icin aylardir surum yukseltmiyordum dune kadar. Her neyse su an 24.9.1 surumundeyim brawlhalla da bile (oyun max 60 fps destekliyor) 60 FPS sabit aliyorum ama oyun 30 FPS gibi. Hz de falan sorun yok 144hz. Sebebini anlayamadim ama ilk basta normal ilerliyor sonra sag ustte bu bi seyi beceremeyen amdnin yazisi cikiyor ondan sonra fps 30 gibi oluyor iste ama fps sabit 60. Alt tab atinca geri duzeliyor ama 10 saniye sonra yine aynisi oluyor. Ondan dolayi yeni bir drivera gecmem gerek oneriniz var midir? Aslinda 24.9.1'e biraz bakarak gecmistim ama gecmeseydim keske.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Takinti olustu artik bende, aslinda buyuk bir sorun degil ddu ile kaldirir baska surum yuklerimde bunla ugrasmak bile vakit kaybi gecen sene cok ugrasiyordum takinti olmustu da bu sene neredeyse hic guncelleme ile falan ugrasmadim bugune kadar.Allah kahretmesinki bi tane oyun icin driver yukseltmem gerekiyordu sirf su beceriksiz amd ile ugrasmamak icin aylardir surum yukseltmiyordum dune kadar. Her neyse su an 24.9.1 surumundeyim brawlhalla da bile (oyun max 60 fps destekliyor) 60 FPS sabit aliyorum ama oyun 30 FPS gibi. Hz de falan sorun yok 144hz. Sebebini anlayamadim ama ilk basta normal ilerliyor sonra sag ustte bu bi seyi beceremeyen amdnin yazisi cikiyor ondan sonra fps 30 gibi oluyor iste ama fps sabit 60. Alt tab atinca geri duzeliyor ama 10 saniye sonra yine aynisi oluyor. Ondan dolayi yeni bir drivera gecmem gerek oneriniz var midir? Aslinda 24.9.1'e biraz bakarak gecmistim ama gecmeseydim keske.