Furmark testi normal işlemcin nedirCs de youtube test videolarında 300 fps alırlarken ben 150 fps alıyorum furmark test sonucundada çok düşük fps alıyorum nedeni nedir sıcaklıklar nasıl neyapmam lazım?
en düşük ayarlarda mı 300 fps alıyorlar yoksa ultrada mı ?Cs de youtube test videolarında 300 fps alırlarken ben 150 fps alıyorum furmark test sonucundada çok düşük fps alıyorum nedeni nedir sıcaklıklar nasıl neyapmam lazım?
Ryzen 5 5600 ama nasıl normal diğerleri 45 50 fls alıyorFurmark testi normal işlemcin nedir
Orta ayarlarda myazzam bir drop söz konusu 70 180 kafasına göreen düşük ayarlarda mı 300 fps alıyorlar yoksa ultrada mı ?
Geçmiş olsun "Some Amd Problems" dediğimiz vakaya yakalanmışsın sürekli drop yiyeceksin ve çözümü olmayacak bende kullanıyordum çünkü çok araştırdım olmadı yeni pc aldım nvidia rahatlıktırRyzen 5 5600 ama nasıl normal diğerleri 45 50 fls alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orta ayarlarda myazzam bir drop söz konusu 70 180 kafasına göre
Nası yani hocamGeçmiş olsun "Some Amd Problems" dediğimiz vakaya yakalanmışsın sürekli drop yiyeceksin ve çözümü olmayacak bende kullanıyordum çünkü çok araştırdım olmadı yeni pc aldım nvidia rahatlıktır![]()
Böyle bir şey ilk defa duyuyorum bu hata ne diye geçiyorGeçmiş olsun "Some Amd Problems" dediğimiz vakaya yakalanmışsın sürekli drop yiyeceksin ve çözümü olmayacak bende kullanıyordum çünkü çok araştırdım olmadı yeni pc aldım nvidia rahatlıktır![]()
Hocam şansınız kötüymüş AMD 6000 serisi ekran kartlarında sorunları çözmüştü binde bir sorun çıkıyordu o da size denk gelmişNası yani hocam
Böyle bir şey ilk defa duyuyorum bu hata ne diye geçiyor
Bu durum kullanıcılar arasında sıkça konuşuluyor: Sorun AMD ekran kartında yatıyor, senin yapabileceğin pek bir şey yok. Ben de RX 6600 ile iki yıl boyunca neredeyse tüm oyunlarda FPS düşüşleri yaşadım. Yabancı ve Türk forumlarında gezdim, yapmadığım ayar kalmadı — hatta regedit ayarlarına bile girdim — ama bir çözüm bulamadım. Bu tür durumlara 'bazı AMD problemleri' deniyor. Geçmiş olsun.Nası yani hocam
Böyle bir şey ilk defa duyuyorum bu hata ne diye geçiyor
Marka model neydi sizin belkide değildir hocam sizde nasıldı değerler. Hiç düzelmezmi zamanla yeni güncellemelerle.Bu durum kullanıcılar arasında sıkça konuşuluyor: Sorun AMD ekran kartında yatıyor, senin yapabileceğin pek bir şey yok. Ben de RX 6600 ile iki yıl boyunca neredeyse tüm oyunlarda FPS düşüşleri yaşadım. Yabancı ve Türk forumlarında gezdim, yapmadığım ayar kalmadı — hatta regedit ayarlarına bile girdim — ama bir çözüm bulamadım. Bu tür durumlara 'bazı AMD problemleri' deniyor. Geçmiş olsun.