Bunun konusu açmıştım istersen link atabilirimSelam arkadaşlar, RX6600 Ekran kartı kullanan arkadaşlar kartın + ve - yönlerini yazabilirler mi?
İşlemcin ne kankaXfx rx 6600 aldım şuana kadar oyun içinde oc denediğim için watman hatası almam dışında herhangi bir sorun yaşamadım, kart 70 dereceyi de şimdiye kadar görmedi diyebilirim, benim için tek sıkıntısı PUBG oynarken arada fps droplar giriyor ve %20 gibi bir darboğaz oluyor tek eksisi bu benim için
i5 11400Bunun konusu açmıştım istersen link atabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemcin ne kanka
Ultra ayarlarda da oynamak istemiyorum oyunu o yüzden öyle oluyor, ama fps drobu bir çözemedim oyundan dolayı sanırımBunun konusu açmıştım istersen link atabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemcin ne kanka
İşlemcin neXfx rx 6600 aldım şuana kadar oyun içinde oc denediğim için watman hatası almam dışında herhangi bir sorun yaşamadım, kart 70 dereceyi de şimdiye kadar görmedi diyebilirim, benim için tek sıkıntısı PUBG oynarken arada fps droplar giriyor ve %20 gibi bir darboğaz oluyor tek eksisi bu benim için
i5 11400İşlemcin ne
Ben de almayı düşünüyorum ama komple anakart işlemcide yenilemem lazım galibai5 11400