Sapphire RX 6600 Pulse Alınır mı?

rexoy

80+
Reaksiyon skoru
1
Dostla merhaba ikinci elde uyguna rx 6600 buldum.Sapphire pulse serisi soğutması nasıldır? Kartı kullanan varsa tecrübelerini yazarsa seviniirm bazı yerlede fanın gürültülü , sıcaklığın yüksek olduğun okudum.

Dostla merhaba ikinci elde uyguna rx 6600 buldum.Sapphire pulse serisi soğutması nasıldır? Kartı kullanan varsa tecrübelerini yazarsa seviniirm bazı yerlede fanın gürültülü , sıcaklığın yüksek olduğun okudum.
Eğer bulabilirsen xt modeline de bakabilirsin bende 6700xt var aynımı bilmem ama amd cbs kapalı olmasına rağmen kartım 67 68 açarsam dahada düşüyor tabii ki

Sapphire Pulse modeli giriş seviye soğutmaya sahip fakat RX6600 gpuya yeterli alınabilir.

Eğer bulabilirsen xt modeline de bakabilirsin bende 6700xt var aynımı bilmem ama amd cbs kapalı olmasına rağmen kartım 67 68 açarsam dahada düşüyor tabii ki
xt bakındım biraz ama satıcılar güven vermiyor riske girmek istemem tanıdık varken.

Sıcaklığı umursamıyorsan alınabilir. Ben olsam 6600 serisinde xfx falan tercih ederdim. Pulse 75 derecelerde geziyor.

alınır fena değil. rx6600 için soğutma olarak çok kötü bir model hatırlamıyorum hepsi birbirine yakın zaten.

Kaç paraya alıyorsun dostum ?

Yorgun olduğunu varsayarsak 70-75 arası takılır gibi geliyor. 60 serisi iki fanlı pulse lar bana bir tık zayıf geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,424
Üyeler
175,034
Son üye
sado007
Geri