f/p açısından 6600 öneririm
Çoğu kişi Nvidia biliniyor diye 3060 demiş başka yerlerde bi problem ile karşılaşmam değil mi hem render hem oyun için istiyorumf/p açısından 6600 öneririm
AMD lerde driver sorunları çıkabiliyor ve nedeni fiyattan dolayı olabilir. Bu yüzden daha çok nvidia önermişlerdir. Ama 6600 da laptoplarda bu sorun karşılaşılmadı bu sorunla. @Sadece Ölüler Görür ün de dediği gibi f/p açısından başabaş gidiyorlar.Çoğu kişi Nvidia biliniyor diye 3060 demiş başka yerlerde bi problem ile karşılaşmam değil mi hem render hem oyun için istiyorum
yanlış duymuşsun 2022 yi bn kullanıyorum 8gb ramleedit yapmayı düşünüyosan ve bunu youtube a falan yapcaksan render alıcağın için 16 gb ram yeter ama 32 gb ram çok daha iyi olur senin için mesela premier için en az 32 gb ram gerektiğini duydum yoksa donma yaptığı söyleniyo
Fiyat farkına bak kesinlikle rtx 3060Fiyatlar aşağı da gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özellikleri ve fiyatı attım
SistemRyzen 7 5800h, 32 GB ram, rx 6600m sistemi mi yoksa ryzen 5 5600h,16 gb ram, rtx 3060 sistemi mi ikisi de laptop sizce hangisi daha verimli olur
Aynı performansı alacaksam ucuz olanı alırım, ram çok gerek olursa ekletirim teşekkür ederim hepinize, render falan diyince bi 6600 e gittim ama madem öyleyse 3060 cazip geliyorSon olarak bilgilendirelim. 3060 RX6600M den güçlü bir ürün. Bunun aksine rx6600m li sistemde ki işlemciden ötürü aaa oyunlar dışında performansları çok yakın olacaktır.
Arada 2300tl fiyat farkı var ve bu fark ile 16gb Ram ve 0.5inch ekran satın alıyorsunuz sizin için değerse problem yok ama o fiyat farkı biraz fazla ve 16gb o sistemler için yeterli.
Render yapacaksanız R7 olan alınabilir ama oyun ve günlük kullanım için ucuz olanı alın. 2300tl zaten monitör parası ekran küçük gelirse 24 inc monitör alırsınız.Aynı performansı alacaksam ucuz olanı alırım, ram çok gerek olursa ekletirim teşekkür ederim hepinize, render falan diyince bi 6600 e gittim ama madem öyleyse 3060 cazip geliyor
Evet baya mantıklı teşekkür ederimRender yapacaksanız R7 olan alınabilir ama oyun ve günlük kullanım için ucuz olanı alın. 2300tl zaten monitör parası ekran küçük gelirse 24 inc monitör alırsınız.
Rica etsem ürün kodlarını söylermisiniz? Ekran kartları kaç watt ona bakacağım. Oyun için çok fark ediyor.Evet baya mantıklı teşekkür ederim
Ürünün fiyatı 21700den 21000 e düşmüş ilginçHP Omen 15-EN1014NT
HP Omen 16-C0035NT