MAURO EMANUEL İCARDİ
80+ Bronze
günlerdir pes22 oynuyorum hiç bi sorun yoktu ama az önce %100gpu kullanımı yaptı ve aşırı derecede oyun kasmaya başladı nedeni nedir sizce?
hem menüde hemde oyun içi ağırlaştı yani kasıyor%100 gpu kullanımı kotu bir şey değil hocam aksine iyi kasma kısmını biraz daha açabilir misiniz?
Arkada düzgün calismasini engelleyen bir program vesaire olabilir, onun dışında afterburner ile ss atabilir misiniz?hem menüde hemde oyun içi ağırlaştı yani kasıyor
şuan girdim kasmıyor bide bişeys sorucam ben afterburner indirdim ayarlarda ekranda göster yoktu bende sildim nasıl ayarlıyoz
Arkada düzgün calismasini engelleyen bir program vesaire olabilir, onun dışında afterburner ile ss atabilir misiniz?
kanka hala kasıyor bi bakar mısınArkada düzgün calismasini engelleyen bir program vesaire olabilir, onun dışında afterburner ile ss atabilir misiniz?
İşlemci ekran kartı modeli ne, diğer oyunlarda da böyle mi
Niye amd ekran kartlarının tutulmasının sebeplerigünlerdir pes22 oynuyorum hiç bi sorun yoktu ama az önce %100gpu kullanımı yaptı ve aşırı derecede oyun kasmaya başladı nedeni nedir sizce?
yok diğer oyunlardac sorun yok işlemci i5 12400fİşlemci ekran kartı modeli ne, diğer oyunlarda da böyle mi
O zaman sorun pes'de demektir yakın zamanda güncelleme vesaire geldi mi? Silip tekrar yüklemeyi de deneyebilirsin ben de zamanında oynamıştım bu tarz sorunlar yaratmıştı sildimyok diğer oyunlardac sorun yok işlemci i5 12400f