RX 6600 XT witcher 3 GPU ve CPU kullanımı normal mi ?

Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar görseli bırakıyorum işlemcim R5 5600X ekran kartım RX 6600XT yüksek ayarlarda Ekran kartım yüzde 99 kullanılırken işlemcim Yüzde 25-30 arasında gidip geliyor bu durum normal mi sizde işlemciyi daha fazla kullanması gerekmez mi ?

Arkadaşlar görseli bırakıyorum işlemcim R5 5600X ekran kartım RX 6600XT yüksek ayarlarda Ekran kartım yüzde 99 kullanılırken işlemcim Yüzde 25-30 arasında gidip geliyor bu durum normal mi sizde işlemciyi daha fazla kullanması gerekmez mi ?

ekran kartı %90 üstü hele ki %99 kullanılıyorsa sıkıntı yok bu darboğaz olmadığının yani işlemcinin ekran kartını beslediğinin kanıtı

İşlemci ne kadar az kullanılırsa o kadar iyidir. Ekran kartının %90 %100 arasında kullanması iyidir. Kullanımların normal, sorun yok.

witcher.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görseli yüklememişim :D kusura bakmayın kontrol edebilir misiniz ?

Görseli yüklememişim :D kusura bakmayın kontrol edebilir misiniz ?
Her şey normal. İşlemci ihtiyacı kadarını kullanır. Ekran kartının %98 kullanması darboğaz olmadığını gösterir. FPS yüksek. Sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,631
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri