Şimdimi alacaksınız bence düşer ya o ekran kartı fiyatıTam 8000tl var rx6700xt vazgeçtim hangi modeli alayım soğutma ve oc için
sanırım ben bu seçerdim.Asrock RX 6600 XT Challenger D OC RX6600XT-CLP-8GO 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock RX 6600 XT Challenger D OC RX6600XT-CLP-8GO 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asrock RX 6600 XT Challenger D OC RX6600XT-CLP-8GO 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ya bunun incelemesini göremedim bir de RGB var mı küçükse olsa korkuyorum wattman hatası ile tekrar karşılacağım diyeAsrock RX 6600 XT Challenger D OC RX6600XT-CLP-8GO 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock RX 6600 XT Challenger D OC RX6600XT-CLP-8GO 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asrock RX 6600 XT Challenger D OC RX6600XT-CLP-8GO 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
RGB'si yok bunun. RGB'li modeli var ama şuan türkiyede yok.Ya bunun incelemesini göremedim bir de RGB var mı küçükse olsa korkuyorum wattman hatası ile tekrar karşılacağım diye
Corsair spec delta var sığar herhaldeRGB'si yok bunun. RGB'li modeli var ama şuan türkiyede yok.
wattman hatasının çözümü tereyağından kıl çekmek kadar basit.
kendi OC'side çok iyi. düz 6600XT'lerin 72 FPS aldığı Controlde bu model 78 alıyor.
Soğutmasıda kaliteli, görüntüsüde güzel. uzunluğu 30CM. kasanıza sığar yüksek ihtimalle bakmadım ama.
O zaman Asus dual sapphire nitro+ yerine bunu alayım bu daha kaliteli ve daha performanslı tamamdırRGB'si yok bunun. RGB'li modeli var ama şuan türkiyede yok.
wattman hatasının çözümü tereyağından kıl çekmek kadar basit.
kendi OC'side çok iyi. düz 6600XT'lerin 72 FPS aldığı Controlde bu model 78 alıyor.
Soğutmasıda kaliteli, görüntüsüde güzel. uzunluğu 30CM. kasanıza sığar yüksek ihtimalle bakmadım ama.
Sığar gözüküyor. 33CM destekliyormuş.Corsair spec delta var sığar herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman Asus dual sapphire nitro+ yerine bunu alayım bu daha kaliteli ve daha performanslı tamamdır
Foto atar mısın nasıl gözüküyorBen RGB var diye sapphire aldım knk.
Alıntıyı görüntüle
valla o fiyata 6700xt vardıBen RGB var diye sapphire aldım knk.
Alıntıyı görüntüle