Neler Yeni

Rx 6650 xt 8 gb ryzen 5 7500f Kasma Sorunu

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
Kanka Ramin tekini çıkardım sorun düzeldi gibi nedendir acaba. expo açtım bide.
remlermi uyumsuz veya sıkıntımı var bilemedim ?
amd radeonu 1 sürüm eskiye alır mısın.Bendede benzer sorunlar oldu son sürüme geçince. 1 sürüm eskiye döndüm şuan 24.2.1 kullanıyorum
1 saatte bir pc donuyor reset atmadan düzelmiyordu.

ozzyx1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ozan avcı
amd radeonu 1 sürüm eskiye alır mısın.Bendede benzer sorunlar oldu son sürüme geçince. 1 sürüm eskiye döndüm şuan 24.2.1 kullanıyorum
hazır sistem aldım kanka ramlerde uyumsuzluk zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

24.1.1 e geçtim sürüm olarak.

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
hazır sistem aldım kanka ramlerde uyumsuzluk zor

24.1.1 e geçtim sürüm olarak.
Memtest yapiliyor remlere 10-12 sat sürüyormuş sanırım.remleri bı test yap bakalım

Gif Man

80+ Gold
Expo Kapatıp Deneyebilirsin .

Manuel İle 5200 Sabitle .

ozzyx1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ozan avcı
Expo Kapatıp Deneyebilirsin .

Manuel İle 5200 Sabitle .
Kanka Acaba DisplayPort Kablosundami Bi sorun Var Çüknü monitör 280 hz Oyundada fps yüksek tam emin olamadım

1713626409318.png

Bide bu ayar böyle bu ne olmalı

Armi3067

80+ Bronze
Kral neredeyse aynı sisteme sahibiz şu videodaki adımları uygular mısın sorun devam ediyorsa.

BIOS güncel değilse onu güncellemeni öneririm.

ozzyx1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ozan avcı
Kral neredeyse aynı sisteme sahibiz şu videodaki adımları uygular mısın sorun devam ediyorsa.

BIOS güncel değilse onu güncellemeni öneririm.
Bios güncel bu ayarları denedim pek bişey değişmedi oyunda hiç akıcılık yok ya nedenini bi çözemedim.

Armi3067

80+ Bronze
Kanka Acaba DisplayPort Kablosundami Bi sorun Var Çüknü monitör 280 hz Oyundada fps yüksek tam emin olamadım

Alıntıyı görüntüle
Bide bu ayar böyle bu ne olmalı
En düşük olan değeri genellikle klasik performans arttırma videolarında %100 yapıyorlar fakat güncel sistemlerde bir işe yaramıyor sistem boşta iken örneğin masaüstünde vs. bile işlemci hep maksimum frekansta çalışıyor bende %0 o değer gerek yok boştayken yüksek hızda çalışmasına fakat bildiğim kadarıyla %100 yapmanın şu şekilde bir artısı var işlemci kaynaklı dropların önüne geçiyor frekans düşüşünü engelliyor çünkü her sahne için sonuç olarak %100 değere ayarlamış oluyorsun minimum değeri %100 yaparsan.

Memtest yapiliyor remlere 10-12 sat sürüyormuş sanırım.remleri bı test yap bakalım
16GB ramde daha az sürer fakat windowsun kendi ram tanılama yapabildiğin hazır yüklü gelen bir aracı var onunla kısa bir şekilde bir problem var mı yok mu test edebilir.

4 Ay Önce Gaming Gen Den Bu Sistemi Aldım Ve Geldiginden Beri Kasma Sorunuyla Karşı Karşıyayım Monitörüm 280 hz Dell Marka Dp Kablosundan Şüpheleniyorum.
Rx 6650 xt 8gb 2x mech
2x8 16 gb 5200 mhz ddr5 ram
a620 m-e Anakart
Ryzen 5 7500f İşlemci
m2.ssd 500 gb
Sistemim Bu Ama Valorantta Cidden Kasma Hissiyatı Var Ve Akıcılık Yok Benden Düşük Fps Alan Oyuncular Benden Daha Fazla Akıcı Oynadıklarını Söylüyorlar Ben 280 hz
+ Yüksek Fps İle Onların Aldığı Zevki Alamıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim windows 11 Yüklü Şuan win10 denedim yine Aynı Amd Yazılımından 1 kaç ayar Yapınca Düzelir gibi olmaya devam ediyor ama Hala o Kasma hissiyatı Devam Ediyor Bir Türlü Çözemedim Bilgisi Olan Arkadaşlar Veyatta Sorunu Yaşayıp Çözen Arkadaşlar Bana Bi Yardımcı Olursa Sevinirim Oyun İçi Sıcaklıklar 50 55 Arası Dolaşıyor Isınma Sorunu Filnda Yok Benim aklımda Kalan Tek Şey Şuan Display Port Monitörün İçinden Çıkan Kablo Ama bilmiyorum kafama birtek o takıldı yada Yazılımsal Bi sorun Çözemedim bi yardımcı olursanız sevinirim iyi formlar.
Bu arada fazla fps'te kasma hissiyatı verir saçmalık demeyin kararsız ve çok yüksek fps o hissi verir 280hz ayarlı freesync ve anti-lag kapalı oyunu ise örneğin valorant için konuşuyorum ben 400-1500fps arası sahneden sahneye değişecek şekilde fps alıyorum max fps değerini 400 yapıyorum ve genellikle 400 sabit oynuyorum çok daha akıcı oluyor valorantta fps çok dalgalı olur her zaman ve bu hızlı bir şekilde olur alabileceğin sabit fps'i maksimum fps olarak ayarla ve sürekli o fpste sabit oynamayı dener misin aynı hissiyatı yaşayacak mısın bir kontrol et. Atıyorum alıdığın en düşük fps değerini yer yer kontrol et arada bir sonraki oyun aldığın minimum fps değerini oyun içi ayarlardan maksimum fps kilidini açarak o değeri gir ve dene.

dalgaa2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Koray
Hocam aynı sistem bende var bende işe söyle bir sıkıntı var gta 5 e giriyorum oyun aniden takılıyor gpu 99 iken 60 70e dusuyor genelde patlama falan olurken daha sık oluyor ne yapmam lazım.Ready or not oyununa girdim aynı şekilde takılmalar mevcut nedendir anlayamadım

Armi3067

80+ Bronze
Hocam aynı sistem bende var bende işe söyle bir sıkıntı var gta 5 e giriyorum oyun aniden takılıyor gpu 99 iken 60 70e dusuyor genelde patlama falan olurken daha sık oluyor ne yapmam lazım.Ready or not oyununa girdim aynı şekilde takılmalar mevcut nedendir anlayamadım
Hocam kaç fps oynuyorsunuz gta'nın oyun motoru çok yüksek fps kaldırmıyor bilginiz olsun.

FPS yüksek ise 3.parti uygulamalar ile kısıtlamayı veya konsol gibi akıcı deneyim için gta'da vsnyc açabilirsiniz.

dalgaa2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Koray
Hocam kaç fps oynuyorsunuz gta'nın oyun motoru çok yüksek fps kaldırmıyor bilginiz olsun.

FPS yüksek ise 3.parti uygulamalar ile kısıtlamayı veya konsol gibi akıcı deneyim için gta'da vsnyc açabilirsiniz.
Evet vsnyc açınca duzeliyordu sadece sebebi anlamamıştım

Top Bottom