Neler Yeni

RX 6650 XT DLSS 3.0 %100 FPS ARTIŞI (CYBERPUNK 2077)

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer Faruk
sen bildiğini yap o zaman ne diyim :) ben videoyu baz alarak rx 6650 xt ekran kartıma uyguladım ve sonuçlar ortada, herkes farkı görsün diye konuyu açtım, teknik destek verebilecek kapasitede değilim.
Knk ben uyguladigim modu nasıl kaldirabilirim oyunun launcher dosyasına attım da

ekmek17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
furkan kaya
Dostum eminmisin Amd ekran kartı olduğuna?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Discord üzerinden yetkili birisine sordum ve Kesinlikle Amd ekran kartı değil dedi?
Bunların olayı nvidia nın dlss ve frame generation destekli oyunlarında bu özellik olduğu için nvidia üzerinden amd özelliklerini açmaya yarıyor yani dlss gösterdiğine bakma ordakilerin dlss e tıkladığı yer aslında fsr desteğine dönüşüyor aynısı kare oluşturma için geçerli yani ne nvidia ne de amd olsa 4000 serisi olmadıkça sen nvidia nın kare oluşturmayı programla falan açamazsın fotoğrafta açılan dediğim gibi amd kare oluşturma ve fsr dir

lostideas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ediz Sözüer
Bunların olayı nvidia nın dlss ve frame generation destekli oyunlarında bu özellik olduğu için nvidia üzerinden amd özelliklerini açmaya yarıyor yani dlss gösterdiğine bakma ordakilerin dlss e tıkladığı yer aslında fsr desteğine dönüşüyor aynısı kare oluşturma için geçerli yani ne nvidia ne de amd olsa 4000 serisi olmadıkça sen nvidia nın kare oluşturmayı programla falan açamazsın fotoğrafta açılan dediğim gibi amd kare oluşturma ve fsr dir
Evet ve mod sayfasında da o şekilde anlatılıyor fakat neden bu tarzda takdim ediliyor anlamış değilim. Video ve mod sayfasındaki yorumum da aşağıdaki linkte, buyrun:

alisda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali AÇIKGÖZ
Beyler bu sadece rtx veya rx kartlarda mı oluyor? bende GTX 1650 var onda iş görür mü?

Sparshtum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ahmet Soylu
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü pc
Beyler bu sadece rtx veya rx kartlarda mı oluyor? bende GTX 1650 var onda iş görür mü?
Düşünebileceğiniz her türlü ekran kartında oluyor bu özellik. Amd, fsr 3.0 tanıtımında bu şekilde tanıttı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,231
Üyeler
165,784
Son üye
nona4X
Top Bottom