rahat rahat yeterFsp hyper-pro h3-550 550W 80+ bronze yeterli mi bu sisteme 550w yetmez diye korkuyorum yük altında sıkıntı yaşar mıyım?
Teşekkür ederim aynı markanın 700wluk psusunu 400 lira gibi bir farkla ekleyebiliyorum gerek var mı sizce.rahat rahat yeter
siz bilirsiniz fiyat iyiymiş bence eklenebilir ben 6700xt 5600 ü 600w ile kullanıyorum eklemesenizde bişey olmazTeşekkür ederim aynı markanın 700wluk psusunu 400 lira gibi bir farkla ekleyebiliyorum gerek var mı sizce.
Aslında normalde sistem Deepcool PF 550w kullanıyor kötü bir psu diye 700tl ekleyip Fsp hyper pro 550w yaptım 400 daha ekleyip 700w yapabiliyorumsiz bilirsiniz fiyat iyiymiş bence eklenebilir ben 6700xt 5600 ü 600w ile kullanıyorum eklemesenizde bişey olmaz
deepcool kötü degil diye biliyorum ama diğerleri daha iyi bilirAslında normalde sistem Deepcool PF 550w kullanıyor kötü bir psu diye 700tl ekleyip Fsp hyper pro 550w yaptım 400 daha ekleyip 700w yapabiliyorum
bu model kötüymüş fsp zorunlu gibideepcool kötü degil diye biliyorum ama diğerleri daha iyi bilir
Bende öyle düşünüyorumbu model kötüymüş fsp zorunlu gibi
1100 lira fark varsa onun yerine dışardan başka psu alıp sistemdeki pf550 satılabilir. Hangi şekilde daha mantıklı olacağı fiyatlara bağlı.Aslında normalde sistem Deepcool PF 550w kullanıyor kötü bir psu diye 700tl ekleyip Fsp hyper pro 550w yaptım 400 daha ekleyip 700w yapabiliyorum
illa 700 wat olsun diyosanız buda mantıklıymış1100 lira fark varsa onun yerine dışardan başka psu alıp sistemdeki pf550 satılabilir. Hangi şekilde daha mantıklı olacağı fiyatlara bağlı.
Baktım şimdi fsp hyper pro 550w versiyonu 600tl fark istiyor 700wa gerek yoksa hiç dışardan almakla uğraşmıyim.1100 lira fark varsa onun yerine dışardan başka psu alıp sistemdeki pf550 satılabilir. Hangi şekilde daha mantıklı olacağı fiyatlara bağlı.
ekle ileride psu değişirken derdin olmaz psu değişmek kolay iş değil birde alacagın psuyu iyi arastır bütün sistemi emanet ettiğin parça dandik olursa bir anlamı olmazTeşekkür ederim aynı markanın 700wluk psusunu 400 lira gibi bir farkla ekleyebiliyorum gerek var mı sizce.
şimdilik gerek yok ama ilerde upgradelerim dersen yap benceBaktım şimdi fsp hyper pro 550w versiyonu 600tl fark istiyor 700wa gerek yoksa hiç dışardan almakla uğraşmıyim.
Aynen öyleekle ileride psu değişirken derdin olmaz psu değişmek kolay iş değil birde alacagın psuyu iyi arastır bütün sistemi emanet ettiğin parça dandik olursa bir anlamı olmaz