daha dün gece dedğim şey olmuş baksana uyudun uyandın ne kadar zam geldiMantis 6700xt ye yoneldkm tam 500 600 TL zam geldi zaten limitin ustundeydi hic alamaz oldum simdi sistem dusmesini bekliyorum 3060 3060 ti veya 6700 xt ve uzeri
Valla sabah ayniydi 1 saat sonra girdim zam yedi geri duser umarim zaten aklimda o sistem vardi biraz daha ayarlamaya calisiyodum babama cok yuk olmak istemiyorum bide iyice arastirim dedim cunki ilk bastan beri aklimda nvidia vardi ve amd ile dalga geciyorduk dedigim gibi bu konulardan pek anlamiyodumdaha dün gece dedğim şey olmuş baksana uyudun uyandın ne kadar zam geldi
Zaten İlerde Driver Sorunu Tamamen Çözülür Gibime Geliyo Umarım Yan Teknolojileride GeliştirirlerAMD driver işini %90 çözdü. İkiside zaten fiyatları birken 3060 almazdım şahsen. 3070'in rakibi bir kart varken 3060 almakta ne bilim
Şuan bile 6000 serisinde sorun yaşan çok çok az 7000 serisinde tamamen çözülür tahminimce. Nvidia'da o kadar masum değil açıkçası geçenlerde sürücü sorunu yaşadım zorla DDU yapmak zorunda kaldım.Zaten İlerde Driver Sorunu Tamamen Çözülür Gibime Geliyo Umarım Yan Teknolojileride Geliştirirler
Senin sistem ne ve sence 6000 serisini salarlarmı 7000 çıkıcak die yoksa iyice gelistirip yeni teknolojileri getirirlermi özellikle fsr 3.0Şuan bile 6000 serisinde sorun yaşan çok çok az 7000 serisinde tamamen çözülür tahminimce. Nvidia'da o kadar masum değil açıkçası geçenlerde sürücü sorunu yaşadım zorla DDU yapmak zorunda kaldım.
fsr 3.0 rx 7000 serisi ile gelicek zaten ondan kurtuluş yok. RTX 3050'de yaşadım sürücü sorununu.Senin sistem ne ve sence 6000 serisini salarlarmı 7000 çıkıcak die yoksa iyice gelistirip yeni teknolojileri getirirlermi özellikle fsr 3.0
3050'ye oc yaparsan 2060ile aynı performansı veriyor hangisi ucuz ise onu tercih etmek daha iyi bence.Aga 2060 Bile 3050 Den İyi 3050 Harbi Rezalet Oldu Ya
Reis Seni Yoruyom Farkındayım Ama Bişey Daha Aklıma Takıldı Şimdi Amd Daha Ucuza Daha Yüksek Performans Veriyo İyi Hoşta Bunu Seneler Boyu Devamlılığını Bozmadan Yapabiliyomu Yani Telefon Olarak Örnek Verim Xiamion İphoneden Daha Ucuza Daha Çok Güç Veriyo Ama 1 Sene Sonra Kendini Bozmaya Yavaşlamaya Felan Başlıyo Nvidia Ya Bi Yandan Kayma Sebeplerimden Biride Bu Senelerde gt730 Kullanan Adam Bile Sorunsuz Çalışıyo Diyo İlk Aldığım Gibi Dio Benim Tel Samsung Başta Mükemmeldi Ama Şimdi İyice Cozuttu Amd De Böyle Yapıcaksa Benden Uzak Allaha Yakın Olsundaha dün gece dedğim şey olmuş baksana uyudun uyandın ne kadar zam geldi
Öyle bir sorun olmazReis Seni Yoruyom Farkındayım Ama Bişey Daha Aklıma Takıldı Şimdi Amd Daha Ucuza Daha Yüksek Performans Veriyo İyi Hoşta Bunu Seneler Boyu Devamlılığını Bozmadan Yapabiliyomu Yani Telefon Olarak Örnek Verim Xiamion İphoneden Daha Ucuza Daha Çok Güç Veriyo Ama 1 Sene Sonra Kendini Bozmaya Yavaşlamaya Felan Başlıyo Nvidia Ya Bi Yandan Kayma Sebeplerimden Biride Bu Senelerde gt730 Kullanan Adam Bile Sorunsuz Çalışıyo Diyo İlk Aldığım Gibi Dio Benim Tel Samsung Başta Mükemmeldi Ama Şimdi İyice Cozuttu Amd De Böyle Yapıcaksa Benden Uzak Allaha Yakın Olsun