Rica ederimÇok teşekkür ederim
Bunu sipariş verdim kral . pişman olmam değil miBütçeni bı tık aşıyor ama şu fiyata bu kailtede bişi bulamazsın al geç.
COOLER MASTER G800 MPW-8001-ACAAG 800W 80+ Gold Kutusuz Güç kaynaÄı - inventus
COOLER MASTER G800 MPW-8001-ACAAG 800W 80+ Gold Kutusuz Güç kaynaÄıinventus.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Baya bi ileri dönük bu istersen RTX 4080 ve hatta 4090 Bile besler düşük güç tüketimli işlemci ile
14900K ile beslermi deme de
H.o.Bunu sipariş verdim kral . pişman olmam değil mi
sen kralsın sana her daim güveniyorumH.o.
Pişman edecek mal önermiyorum.
650 w olanını kullanıyorum asus dual rx 6700xt için memnunumIntel i5-13400F On Çekirdek 1.80 GHz İşlemci
Intel i5-13400F On Çekirdek 1.80 GHz İşlemci ile işlerinizi rahatlıkla ve kolaylıkla halledin . Daha fazla işlemci gencergaming'te satışta!www.gencergaming.com
800 w Gold olanı aldım kardeşim650 w olanını kullanıyorum asus dual rx 6700xt için memnunum
Sen olsan hangisini onerirsin. 2x16 GB almak mı sağlıklı olur yoksa 8x4 GB mı sağlıklı olur?Ramleri 32GB yaparsan 5 yıl kafan rahat olur.
Pahalı bişi almana gerek yok 3200-3600MHz 32GB yeterli olur elindekini satıp 2x16 yapabilir uğraşmayım dersen aynısından bulup 4x8 yapabilirsin benim gibi.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanınAnakart ram slotunu geri kalan 2 slotunu aynı ramle doldurmayım mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart ram slotunu geri kalan 2 slotunu aynı ramle doldurmayım mi
800 w Gold olanı aldım kardeşim
Sen olsan hangisini onerirsin. 2x16 GB almak mı sağlıklı olur yoksa 8x4 GB mı sağlıklı olur?
2x16 yap.Anakart ram slotunu geri kalan 2 slotunu aynı ramle doldurmayım mı?
Anakart ram slotunu geri kalan 2 slotunu aynı ramle doldurmayım mi
800 w Gold olanı aldım kardeşim
Sen olsan hangisini onerirsin. 2x16 GB almak mı sağlıklı olur yoksa 8x4 GB mı sağlıklı olur?
Üstad sen benim anakarta göre 32 GB ram TAVSİYESİ ver. Işıklı olursa güzel olur 2.500 TL'yi geçmesin2x16 yap.
4x8 bi tık fazla FPS alıyor fakat XMP açınca stabil olmama riski var. Ek olarak aynı marka bellek çıkmazsa alacağın ramler yine sorun olabilir mavi ekran veya XMP açınca stabil olmama vs.
Işıklı bulamadım bunu alabilirsiniz.Üstad sen benim anakarta göre 32 GB ram TAVSİYESİ ver. Işıklı olursa güzel olur 2.500 TL'yi geçmesin