"RX 6700 XT + PowerBoost! 650W PSU ile HDMI kesiliyor, sistem donuyor.

Xearty

80+
Reaksiyon skoru
82
Rainbow Six oynarken oyun donuyor, HDMI bağlantıları kesiliyor. Ardından birkaç saniye sonra sistem tamamen çöküyor ama kapanmıyor. Bilgisayarın güç tuşuna basıp kapatmam ve tekrar açmam gerekiyor. Açtığımda ekran kartı sürücüsü bozulmuş oluyor; siliyorum, tekrar yüklüyorum. Ama Rainbow'a tekrar girdiğimde yine aynı şey oluyor. Sizce sorun PSU'da mı? PSU markası PowerBoost, 650W ve 2 senedir kullanıyorum (her an patlayabilir gibi hissettiriyor).

Rainbow Six oynarken oyun donuyor, HDMI bağlantıları kesiliyor. Ardından birkaç saniye sonra sistem tamamen çöküyor ama kapanmıyor. Bilgisayarın güç tuşuna basıp kapatmam ve tekrar açmam gerekiyor. Açtığımda ekran kartı sürücüsü bozulmuş oluyor; siliyorum, tekrar yüklüyorum. Ama Rainbow'a tekrar girdiğimde yine aynı şey oluyor. Sizce sorun PSU'da mı? PSU markası PowerBoost, 650W ve 2 senedir kullanıyorum (her an patlayabilir gibi hissettiriyor).
Powerboost PSU ları genelde C4 olarak tanınıyor. Şahsi fikrim Çevreden farklı bir PSU bulup test etmen.

Powerboost Rage var 3.5kdan onu al şaka :D
Xpg Kyber çek 750w 3.5k oda

Bende de sapphire rx6700xt var enermax kasasından çıkan max 3 pro psuyu kullanıyorum bir sorun çıkmadı çok şükür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,049
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri