Merhabalar sistemim 3 gün önce elime ulaştı. Sistem Abdullah abinin birkaç gün önce incehesap üzerinden f/p incelemesi yaptığı Ryzen 5 5600 RX 6700XTli sistem. Düne kadar böyle bir sorun yoktu. Fortnite indirmiştim ve oyuna girerken bu sürücüde bazı sıkıntılar var dedi bir sürücü önerdi fakat oyuna girdi daha sonra oyun içinde fps çok düşüktü çok drop falan da yiyordu oyun neyse daha sonra bende driverı update ettim daha sonrada oyuna girmedim bu sabah kalktığımda VİDEOda gözüktüğü gibi video görünce anlık ekran gidip geliyor.
Not: DDU ile 2 defa sürücüleri güvenli modda kaldırdım ve ilk başta güncellemeden önceki sürümü yükledim yine düzelmedi daha sonra fortnite'ın önerdiği sürümü yükledim yine düzelmedi fakat sürücüleri yüklemeyince yani sadece windows'un yüklediği sürücü yüklü olunca hiçbir sıkıntı olmuyor.
Monitör: BENQ XL2546K 240Hz
Not: DDU ile 2 defa sürücüleri güvenli modda kaldırdım ve ilk başta güncellemeden önceki sürümü yükledim yine düzelmedi daha sonra fortnite'ın önerdiği sürümü yükledim yine düzelmedi fakat sürücüleri yüklemeyince yani sadece windows'un yüklediği sürücü yüklü olunca hiçbir sıkıntı olmuyor.
Monitör: BENQ XL2546K 240Hz