Neler Yeni

Rx 6700xt - Rx6800 - Rx 6800xt arıyorum beyler hadi el birliğiyle çözelim şu işi

BlueStack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Murat bulut
Asusun bana bukadar bozuk kart yollamasından sonra bilemiyorum.. birde fiyatları çok pahalı oluyor senin önerin varsa atar mısın linklni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen ben de Gigabyte eagle düşündüm ama herkes Gigabyte ve xfx arasında ben karar veremedim
Hocam bende Asus rx 6700xt var hiç sıkıntı çıkarması çok Şükür ısınma konusuna gelirsek pek dikkat etmedim 55 60 derecelerde lol valo cyberpunk tarzı oyunlar onuynuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Semih
Coil whine, fps drop ve ısınma vardı. Testlerinde izledim o yetmedi aynı kartı olan arkadaşıma da sordum kart 65 en en fazla 70 görüyor yük altında ama ben açtığım gibi oyunda 72 dereceden başlıyor ve yükseliyor. Birincisi yolladım sıfır geri yolladılar o sıfırı açtım taktım test ettim aynı sorunlar onda da çıktı (seri numaraları kontrol ettim aynı değil kartlar) onu da yolladım yine sıfır yolladılar yani bu bana gelen 3. Kart ve aşırı derecede canım sıkkın ücret iadesi alıp üstüne para koyup AMD kart alacağım birdaha da çift fanlı model asla kullanmam. AMD tercih sebebim de şu 3 fanlı modellerde 2k kartlarda Nvidia çok fazla fiyat veriyor. Geçen Hepsiburada da Gigabyte Rx 6700xt 10500 TL idi mal gibi almadım

7 bin TL ücret iadesi alacağım onun üstüne ekleyeceğim işte eğer kartı bulursak
Dostum ilanima bak sifir kapali kutu var elimde

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Sercan GÖKALP
Hocam bende Asus rx 6700xt var hiç sıkıntı çıkarması çok Şükür ısınma konusuna gelirsek pek dikkat etmedim 55 60 derecelerde lol valo cyberpunk tarzı oyunlar onuynuyorum
Yük altında 70 falan sıkıntı değil benim kart direk 70 den başlıyordu 😂

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel

burdan sıfır veya 2. el bakabilirsin

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Sercan GÖKALP

burdan sıfır veya 2. el bakabilirsin
3 fanlı modellerinde neden bukadar az seçenek var anlamak mümkün değil yav. Ben 2 fanlı modeli 3. Ye değiştiriyorum ve aşırı iğrendim sanki bütün 2 canlı modellerde coilwhine var gibi geliyor

Dostum ilanima bak sifir kapali kutu var elimde
Keşke 3 fanlı bir model olsaydı ama mesaj attım yinede sana

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
3 fanlı modellerinde neden bukadar az seçenek var anlamak mümkün değil yav. Ben 2 fanlı modeli 3. Ye değiştiriyorum ve aşırı iğrendim sanki bütün 2 canlı modellerde coilwhine var gibi geliyor

Keşke 3 fanlı bir model olsaydı ama mesaj attım yinede sana
amd 6000 serisi alıcaksan 3 2 fana takılma dostum bende 6700 xt mech serisi var msi giriş seviye bi kart 70 dereceleri geçmiyor oyunlarda bilgin olsun ısınan seri değil 6000 serisi

kartımda cw mevcut bu arada

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Sercan GÖKALP
amd 6000 serisi alıcaksan 3 2 fana takılma dostum bende 6700 xt mech serisi var msi giriş seviye bi kart 70 dereceleri geçmiyor oyunlarda bilgin olsun ısınan seri değil 6000 serisi

kartımda cw mevcut bu arada
Sana özelden yazıcam bi

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
tabi buyur dostum

BabaVoss7

80+ Silver
belki kasandan dolayı ısınıypordur hava alabiliyormu yeterince sadece bi fikir. kolay kolay o derecelere çıkmaz bence. başlamasıda saçma o dereceden

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Sercan GÖKALP
belki kasandan dolayı ısınıypordur hava alabiliyormu yeterince sadece bi fikir. kolay kolay o derecelere çıkmaz bence. başlamasıda saçma o dereceden
Zaten kolay kolay o dereceler çıkmayacağını bildiğim için servise yolladım ve 2 seferinde de kartın arızalı olduğunu ve bana sıfırını uollayacaklarını söyleyip yolladılar. Hava almada sorun yok ön taraf komple mesh

Top Bottom