4060Ti da 6 yok knk 16 dediysen başka .d4060 Tİ hangi versiyon 8mi 6mı
Varsa 25k ya neden olmasin hocamRTX 4060 Ti yerine RX 6750XT li bir sistem öneririm.
siinerji bjarlox.Varsa 25k ya neden olmasin hocam
16 yazcaktım4060Ti da 6 yok knk 16 dediysen başka .d
Link var mi hocamsiinerji bjarlox.
DA neden ise izin vermiyor anlamıyorum yemin ediyorum @Abdullah Hacıgül neden snrj linkleri ve ya adını yazmak bile yasak?Link var mi hocam
Garip hocamDA neden ise izin vermiyor anlamıyorum yemin ediyorum @Abdullah Hacıgül neden snrj linkleri ve ya adını yazmak bile yasak?
zamanında siteyle yeni sistem cıkardılar aynısını stok sınır olmadan cıkardılarDA neden ise izin vermiyor anlamıyorum yemin ediyorum @Abdullah Hacıgül neden snrj linkleri ve ya adını yazmak bile yasak?
Buldum hocam tesekkurlerDA neden ise izin vermiyor anlamıyorum yemin ediyorum @Abdullah Hacıgül neden snrj linkleri ve ya adını yazmak bile yasak?
e tamam eyvallah ama yani kullanıcılar bu sefer link bırakamıyor yani olan gene bize oluyor adamlar gene satış yapıyor.zamanında siteyle yeni sistem cıkardılar aynısını stok sınır olmadan cıkardılar
bu sorunlarla her sitede yasarsınıze tamam eyvallah ama yani kullanıcılar bu sefer link bırakamıyor yani olan gene bize oluyor adamlar gene satış yapıyor.