Furyy
80+ Bronze
Dahası
Yani idare edebilirsiniz ancak sorun çıkarabilirgene de idare eder herhalde ya o kadar kötü mü?
Yani idare edebilirsiniz ancak sorun çıkarabilirgene de idare eder herhalde ya o kadar kötü mü?
6750 xt*6700xt serisi için 17k bence fazla bir bedel 15 16k daha uygun.
Serisi* 6700xt ile 6750xt arasında 1k fark yaratıcak bir şey yok.6750 xt*
tahminen kaç ay kullanırsak sorun çıkmaması için sonra değiştirebiliriz?Yani idare edebilirsiniz ancak sorun çıkarabilir
Yani hocam bunun kullanım süresi ile alakası yok ilk aldığında da sorun çıkarabilir 2yil sonra da önerim güç kaynağını değiştirmeniztahminen kaç ay kullanırsak sorun çıkmaması için sonra değiştirebiliriz?
güç kaynağı seçeneği olsaydı iyi olurdu ya neyse çözerizYani hocam bunun kullanım süresi ile alakası yok ilk aldığında da sorun çıkarabilir 2yil sonra da önerim güç kaynağını değiştirmeniz
peki ekran kartı hakkında düşünceniz var mı? eksi yada iyi yönüYani hocam bunun kullanım süresi ile alakası yok ilk aldığında da sorun çıkarabilir 2yil sonra da önerim güç kaynağını değiştirmeniz
Artı olarak oyun performansında rtx 3070'deb bile daha iyi performans veriyor bir artı olarak daha Asus DUAL serisi serin çalışıyor bende de Asus DUAL RX 6650 XT var furmarkta 65 dereceyi geçmiyor eksi olarak render performansı rtx 3070'e göre daha kötügüç kaynağı seçeneği olsaydı iyi olurdu ya neyse çözeriz
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki ekran kartı hakkında düşünceniz var mı? eksi yada iyi yönü
Bu ekran kartınının fiyatıyla rtx 3070 fiyatını karşılaştırdığımızda bu ekran kartı çok f/pArtı olarak oyun performansında rtx 3070'deb bile daha iyi performans veriyor bir artı olarak daha Asus DUAL serisi serin çalışıyor bende de Asus DUAL RX 6650 XT var furmarkta 65 dereceyi geçmiyor eksi olarak render performansı rtx 3070'e göre daha kötü
O sistemi aldım 15 bin 188 TL'ye geldi resmen bedava. Umarım ödemeyi iptal etmezler güncel fiyatını 21k'ya çektiler.15-16k gibi bişeyfş şimdi tam hatırlayamadım. İ5 12400f b660 rog 6750xt vardı. Bedava diye artırdılar.
İptal olmaz. Hayır olsun. Çok iyi fiyat.O sistemi aldım 15 bin 188 TL'ye geldi resmen bedava. Umarım ödemeyi iptal etmezler güncel fiyatını 21k'ya çektiler.