Neler Yeni

RX 6750XT - İ5 12400F - 18.999 TL Haqquş

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,725
İsim
Kerem Çavuş
boş yapmamı her sistemin altına bi boktan anlamayıp psu laf eden sen mi dolu yapıyorsun
ben hiçbir yorumda psuya laf yapmam kafanın basmadığı olay şu sistem fiyat 15.5 olsa bir şey demem zaten ama fiyat hem pahalı hem de kalitesiz parçalar var yaşın kadar da sistem topladım emin ol tüm tanıdıklarının toplamından fazla anlıyorumdur

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
yunu seren
ben hiçbir yorumda psuya laf yapmam kafanın basmadığı olay şu sistem fiyat 15.5 olsa bir şey demem zaten ama fiyat hem pahalı hem de kalitesiz parçalar var yaşın kadar da sistem topladım emin ol tüm tanıdıklarının toplamından fazla anlıyorumdur
bravo sana tebrikler alsat yapa yapa 2 3 tane özellik öğrenmiş paşamız

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,725
İsim
Kerem Çavuş
millete din satmaya devam et mesajlarını da inceledim bağnaz geri kafalı birinin tekisin sistemle alakalı da gram bilgin yok hayatında gamepower , rampage , power boost kasa veya psu kullandığını sanmıyorum , al sat da yapıyosam sanane uza hadi :D

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,228
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
millete din satmaya devam et mesajlarını da inceledim bağnaz geri kafalı birinin tekisin sistemle alakalı da gram bilgin yok hayatında gamepower , rampage , power boost kasa veya psu kullandığını sanmıyorum , al sat da yapıyosam sanane uza hadi :D
İkiniz de sakin olun. Hayırlı forumlar.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
opera-anlik-goeruentue_2020-10-15_203634_www-youtube-com-png.703268

bir haqqus fotoğrafı daha vardı çok epic onuda bulup atın lütfen çok aradım bulamadım
Kdkdkdkdkd. Bu ne knk ya! Gümledim 😆

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
yunu seren
hele çocuk adama bak ara beni görüntülüde kullandığım ürünleri görüntülü gösteriyim sana ÜRÜNLERİ KÖTÜLEMEKTEN VAZGEÇ MİLLETİN HAKKINA GİRME KULLANMADIĞIN ÜRÜNÜ BİRİLERİNİN YORUMLARINI GÖREREK BİLGİ SAHİBİ OLDUĞUNU SANMA

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,228
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hele çocuk adama bak ara beni görüntülüde kullandığım ürünleri görüntülü gösteriyim sana ÜRÜNLERİ KÖTÜLEMEKTEN VAZGEÇ MİLLETİN HAKKINA GİRME KULLANMADIĞIN ÜRÜNÜ BİRİLERİNİN YORUMLARINI GÖREREK BİLGİ SAHİBİ OLDUĞUNU SANMA
Lütfen sonlandırın artık sözlü uyarı ile geçiştirmeye çalışıyorum. İyi akşamlar.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,725
İsim
Kerem Çavuş
kardeşim sen hakkı hukuku geç bağnaz kardeşim benim her şeyi dine bağlama 19.000 TL'ye bu sistemi önerip parçalarına kaliteli diyo musun demiyo musun cevap ver bi bakayım ihtyiacım yok ürünleri görüntülü görmeye hakla alakası yok bu olayın üç markayı da kullandım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen sonlandırın artık sözlü uyarı ile geçiştirmeye çalışıyorum. İyi akşamlar.
ikimizi de konudan uzaklaştırır mısın sana zahmet

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,228
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
kardeşim sen hakkı hukuku geç bağnaz kardeşim benim her şeyi dine bağlama 19.000 TL'ye bu sistemi önerip parçalarına kaliteli diyo musun demiyo musun cevap ver bi bakayım ihtyiacım yok ürünleri görüntülü görmeye hakla alakası yok bu olayın üç markayı da kullandım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikimizi de konudan uzaklaştırır mısın sana zahmet
Hayır. İkinizi de sözlü bir şekilde uyardım ve gerekli olgunluğu gösterip uzatmamanızı bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,437
Üyeler
163,656
Son üye
kingforg
Top Bottom