RX 6800 vs 3080 İKİLİSİ ARASINDAN TERCİH

QHD monitör ile kullanacağım. Daha önce hiç AMD ekran kartı kullanmadım o yüzden tecrübem yok. Yakın paralara siz hangisini tercih ederdiniz? RX 6800 16G - 3080 12G versiyonu. İçimden bir ses biraz daha zorlayıp 4070’e kay diyor ama bilemedim. Parça olarak da 7500F, B850 Gaming Plus (Seneye x3d upgrade yapacağım için hem de pcie5 destekli olmasından ötürü.) 2x16 RAM düşünüyorum yanına.
ikisi arasından vramden dolayı 6800 ama benim tavsiyem 6800xt almanız

Napıyon kanka 30 fps artı çamur görüntü dlss ile mi
Aynen kanka çamur görüntü 30 FPS nereden bildin ya :kekw:
image.png

image.png

7500f ve rx 6800 xt 2K oyunlarda akıcı oynuyorum ama şimdi kart alsam daha üst model bakarım diye düşünüyorum.
F/P durumuna bakmak lazım

4k da bu fpsi vermesi imkansız la
Veriyor ama. 2022 den beri bu kartı kullanıyorum 4K oynayamadığım oyun çok nadir oldu. En son güncel oyun olarak Expedition 33 oynamıştım 4K'da. Tamam full ultra RT açık oynamıyorum ama 4K yüksek ayarlarda RT'siz 60 FPS ve üstünü görüyor.

Veriyor ama. 2022 den beri bu kartı kullanıyorum 4K oynayamadığım oyun çok nadir oldu. En son güncel oyun olarak Expedition 33 oynamıştım 4K'da. Tamam full ultra RT açık oynamıyorum ama 4K yüksek ayarlarda RT'siz 60 FPS ve üstünü görüyor.
Ben internette testlere bakıyorum 4 k 3080 için 40 fps zır geçiyor sende nasıl böyle

Ben internette testlere bakıyorum 4 k 3080 için 40 fps zır geçiyor sende nasıl böyle
Herhangi bir şey yapmadım, tüm sistem özelliklerim yazıyor. Sadece bazı ayarlar görüntüyü değiştirmese bile çok fazla FPS düşürüyor. Oyunun high ile ultra ayarlar arasında görüntü olarak neredeyse bir fark yok, hatta doku kalitesini ultraya alınca FPS gene değişmiyor sadece VRAM kullanımı artıyor. Ben genelde oyun oynamadan önce BenchmarKing kanalında optimize ayarlar yapılmış mı ona bakıyorum. Bu adam gerçekten düzgün optimize ayarlar öneriyor. Görüntü kalitesi bozulmadan ayar düşürmemi sağlıyor, attığım ayarlar da onun önerdiği ayarlar. Videosu kanalında var bakabilirsin.

https://www.youtube.com/@benchmarking4386/videos

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,740
Üyeler
184,677
Son üye
Duezj
Geri