Neler Yeni

RX 6900XT miningde ne kadar kazandırır?

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
diyelim 500tl getirsin yine az :(
Yeni başlayacaklar için söylüyorum çok geç kalındı madencilik için. 500 tl kar kalacaksa bu bedavadan gelecek bir para ve bunu küçümsememek gerekir. Elektiriğe zam gelirse ve erhereum değeri artmazsa bu kadar karda kalmaz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yeni başlayacaklar için söylüyorum çok geç kalındı madencilik için. 500 TL kar kalacaksa bu bedavadan gelecek bir para ve bunu küçümsememek gerekir. Elektiriğe zam gelirse ve erhereum değeri artmazsa bu kadar karda kalmaz.
Bedavadan gelecek para falan değil kartları ağaçtan toplamıyosun :D

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Bedavadan gelecek para falan değil kartları ağaçtan toplamıyosun :D
Kartı madencilik için alırsan ve hesabını ona göre yaparsan o para bedava gibi gelmez bedava olduğu halde. Kartı alan arkadaş hesap kitap ve piyasa durumunu değerlendirmeden bu işe başladıysa zaten yanlış. Oyun için aldıysa o kartı eğer o gelecek para yine bedavadır hatta daha fazla bedavadır.

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kartı madencilik için alırsan ve hesabını ona göre yaparsan o para bedava gibi gelmez bedava olduğu halde. Kartı alan arkadaş hesap kitap ve piyasa durumunu değerlendirmeden bu işe başladıysa zaten yanlış. Oyun için aldıysa o kartı eğer o gelecek para yine bedavadır hatta daha fazla bedavadır.
Bugün yaptığın hesap yarın tutmaz kanka. Ben geçen mayıs günde 50 lira kazanıyordum bu mayıs 10 lira falan. 1-2 ay önce 25TL kazanıyordum bu ay 12-13 TL. Hesap yaparak zaten bu işe giremezsin. Oyuncu adam için bedava para o ayrı konu. Ama o karta 18k veren biri için kazandığı para tatmin edici olmaz ki

Ziona

80+ Silver
Bugün yaptığın hesap yarın tutmaz kanka. Ben geçen mayıs günde 50 lira kazanıyordum bu mayıs 10 lira falan. 1-2 ay önce 25TL kazanıyordum bu ay 12-13 TL. Hesap yaparak zaten bu işe giremezsin. Oyuncu adam için bedava para o ayrı konu. Ama o karta 18k veren biri için kazandığı para tatmin edici olmaz ki
15k

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Amorti hesabı yapılarak girilebilirdi piyasalar ayı sezonunda olmasaydı ama o kadar kazanç düştü ki dediğin gibi amorti işleri yalan oldu çoktan. Evet haklısın 15k karta veren biri az bir miktarla tatmin olmaz. Ben arkadaşın o kartı oyun için aldığını düşünerek konuşuyorum. Mining için alsaydı eth madenciliği biterse diye önlem olarak nvidia kartların farklı coinlerden kazancın amdye göre daha fazla avantajlı olduğunu bilerek girişirdi bu işe diye düşünüyorum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Amorti hesabı yapılarak girilebilirdi piyasalar ayı sezonunda olmasaydı ama o kadar kazanç düştü ki dediğin gibi amorti işleri yalan oldu çoktan. Evet haklısın 15k karta veren biri az bir miktarla tatmin olmaz. Ben arkadaşın o kartı oyun için aldığını düşünerek konuşuyorum. Mining için alsaydı eth madenciliği biterse diye önlem olarak nvidia kartların farklı coinlerden kazancın amdye göre daha fazla avantajlı olduğunu bilerek girişirdi bu işe diye düşünüyorum.
Ben hem kartın yarısını amorti ettim hem de kartı piyasa uçukken kâr ederek sattım mesela. İki yerden de kazandım yani. Eskiden bu işe girip hala kartını satmayan devam edebilir, yeni girecek olan girmesin, oyuncular da girmesin ayda 500TL için 6900XT yi yormaya değmez.

The Batman

80+ Silver
Ben hem kartın yarısını amorti ettim hem de kartı piyasa uçukken kâr ederek sattım mesela. İki yerden de kazandım yani. Eskiden bu işe girip hala kartını satmayan devam edebilir, yeni girecek olan girmesin, oyuncular da girmesin ayda 500TL için 6900XT yi yormaya değmez.
Altın al daha karlı 890 di 1000 lira olucak 20k verip en kötü 22 k alirdin

280mh ile günde 10 dolar kazanamıyorum nereye 10 dolar kazandırıyormuş :)
Vallaha bu aralar baya düştü kazançlar yaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aradığım cevap

Şimdi gireceksen geç kalmışsın dostum next de geç bu konuları al kartını oyun film keyfine bak
1 yıldan fazla süredir mining yapıyorum nerde o eski mining bee 😁

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Doğru soru ne kazandırmaz olabilir. Eht paraşütsüz düşerken elektrik zamları kol gibiyken o kartla bence bu işe girilmez. Ülkede ne olduğu belli değil sabah uyanıyosun her şeye %15-30 arası zamcıklar geliyor.

Ziona

80+ Silver
Altın al daha karlı 890 di 1000 lira olucak 20k verip en kötü 22 k alirdin
BU ALTIN OLAYINI BEN NEDEN ANLATAMIYORUM, SADECE PARANIN DEĞERİNİ KORUYORSUN, KAR YOK!!!

Vallaha bu aralar baya düştü kazançlar yaa

Aradığım cevap

Şimdi gireceksen geç kalmışsın dostum next de geç bu konuları al kartını oyun film keyfine bak
1 yıldan fazla süredir mining yapıyorum nerde o eski mining bee 😁
Kartın yorulduğunu kim söylemişki, kartlara para gözüyle bakan miningciler çalşıştırıyor kartları 120derecede sonra kart yoruluyor, sen al kartını güzelce UV yap kasa faza akışın güzel olsun sağlamca miningini yap. Kartta aynı insanlar gibidir az yük bindir uzun süre çalışsın, çok yük bindir kısa süre çalışsın.

Konuma cevap veren herkese teşekkürler, 10 12tl için kartı çalıştırmaya değmez gibi geldi, 4aya kadar kartın fiyatları fırlamaz ise alacağım inşallah bir tane :D

Son düzenleme:
Top Bottom