Neler Yeni

Rx 7600 Oyuna Girince Restart Oluyor

Guluzadeh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammad Quluzadə
XFX Rx 7600 ekran kartına sahibim. Bazı oyunlara girince(ağır oyunlar pc res atiyor)
İlk aldığımdan beri böyle driver silip yeniden yükledim ama düzelmedi
işlemcim ekrantına göre zayıf

İşlemci - İ3-10105
Ram-Gskill 8 gb DDR 4 3200 mhz
Anakart- Msi h510m-a pro
Psu- Thermaltake litepower 550W

Bilgisayar da custom ayar yapıb Frekans azaltınca bazen oyuna giriyor ve grafiklerı azaltıb oynuyorum

Sylester

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Teknik Sorunlar
XFX Rx 7600 ekran kartına sahibim. Bazı oyunlara girince(ağır oyunlar pc res atiyor)

İşlemci - İ3-10105
Anakart- Msi h510m-a pro

Bilgisayar da custom ayar yapıb Frekans azaltınca bazen oyuna giriyor ve grafiklerı azaltıb oynuyorum
Ram boyutunu tek ram olarak kullanıyorsunuz sanırım onu dual kit olarak kullanmalısınız 8x2 olarak birde öyle deneyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci - İ3-10105
Anakart- Msi h510m-a pro

girmiş olduğunuz oyun hangisi ?

CharonIV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Ferdi KİRAZ

İşlemci - İ3-10105
Anakart- Msi h510m-a pro

Ram ve işlemci yetersiz ekran karti için

Guluzadeh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammad Quluzadə
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram boyutunu tek ram olarak kullanıyorsunuz sanırım onu dual kit olarak kullanmalısınız 8x2 olarak birde öyle deneyin

girmiş olduğunuz oyun hangisi ?
Çok garip ama rdr 2 ye gire biliyorum yüksek grafiklerde sorun olmuyor ets2 acmaya calistim res atiyor rdr2 de ultraya alincada res atdi ama forza 5 te en yuksege altim rahat oynadim fifa dada sorun yok call of the wild da res atiyor oyuna tiklayinca

Ram ve işlemci yetersiz ekran karti için
Evet yetersiz ama res atma durumu bundan kaynaklanmıyor sanki ram alicam 8 gb bide oyle deniyecem olmazsa baska pc de denerim ekran kartini

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf

İşlemci - İ3-10105
Anakart- Msi h510m-a pro

xfx niye böyle bilmiyorum ama çok fazla problem görmeye başladım. sinir bozucu. hani sapphireden kaçarken xfx'e tutulma durumu oluyor. güven veremiyorlar bir türlü.

Guluzadeh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammad Quluzadə
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xfx niye böyle bilmiyorum ama çok fazla problem görmeye başladım. sinir bozucu. hani sapphireden kaçarken xfx'e tutulma durumu oluyor. güven veremiyorlar bir türlü.
Hayatimda yaptigim en buyuk hata ola bilir nvidia alacaktim oysaki sorunu cozemiyorum Islemci ve ramin yetmedigini biliyorum ama restart atma durumu normal degil ekran karti kaynakli saat hizi ni dusuruyorum oynatiyorda zorlayinca azda olsa res atiyor sonra default ayarlara geri dondu yaziyor

Zadnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Atakan
Driverları toptan kaldırıp AMD adrenalin'i minimal veya driver-only olarak kur, daha sonra MSI Afterburner yükleyip saat hızı-voltaj ayarlarını oradan düzenlemeyi dene

Power limit slider'ını en sağa çek +10 veya +12 gibi bir şey olur, core clock kaç bilmiyorum ama bu ekran kartının referans tasarımında maksimum 2655mhz demişler, eğer XFX varsayılan ayarları bundan yüksek yaptıysa ondan kaynaklanma ihtimali var

Top Bottom