Grande Terim
80+ Silver
@SadeceBirisi. Hatta 6000 serisine çıkacak olan fsr 3 gerçek fsr 3 olmaya da bilir mimari farkından dolayı
Knka bn ozaman sahibindene ilan koymaya gidiyorum(!) Şaka maka zaten oynadigim oyun e.kartini 20/30 kullanıyor bna 10sene yeter eski ark koklar eski sohbetler olmasada@SadeceBirisi. Hatta 6000 serisine çıkacak olan fsr 3 gerçek fsr 3 olmaya da bilir mimari farkından dolayı
büyük ihtimal 6000 serisi için fsr 2 yi biraz cilalayıp sunacaklarKnka bn ozaman sahibindene ilan koymaya gidiyorum(!) Şaka maka zaten oynadigim oyun e.kartini 20/30 kullanıyor bna 10sene yeter eski ark koklar eski sohbetler olmasada![]()
AMD niye Nvidia ya uydukibüyük ihtimal 6000 serisi için fsr 2 yi biraz cilalayıp sunacaklar
Mesaj otomatik birleştirildi:
frame generation zaten gelmeyecek
Niye gelmesin ki gelebilir bence.büyük ihtimal 6000 serisi için fsr 2 yi biraz cilalayıp sunacaklar
frame generation zaten gelmeyecek
fg donanım özel çünküNiye gelmesin ki gelebilir bence.
AMD kartların hiçbirinde o donanım yok ki, yazılımla yapacak adamlarfg donanım özel çünkü
7000 serisi Rdna 3 oldu zaten Rx 6000 serisi rdna 2 ve fg de donanımsal bir şey 6000 Serisi optical flow yetmeyebilir beleki Emin değilimAMD kartların hiçbirinde o donanım yok ki, yazılımla yapacak adamlar![]()
AMD şovunu yapıp RTX 3000 lere FG getirirse bile şaşırmam. O kartların gücünün yetmediğini sanmıyorum daha çok pazarlama stratejisi gibi geliyor.7000 serisi Rdna 3 oldu zaten Rx 6000 serisi rdna 2 ve fg de donanımsal bir şey 6000 Serisi optical flow yetmeyebilir beleki Emin değilim
Rtx 3000 in optik akışı da yetmiyordu dlss 3 e
harbi rx 5700 ve rtx 2060 bile fsr3 de frame generation getirmişler ama Stabil olmayacakmış en düşük 3000 serisi ve 6000 serisi öneriliyormuş diye duydumAMD şovunu yapıp RTX 3000 lere FG getirirse bile şaşırmam. O kartların gücünün yetmediğini sanmıyorum daha çok pazarlama stratejisi gibi geliyor.