Neler Yeni

RX 7700XT 12 GB GDDR6 VALORANT FPS

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Meto
Arkadaşlar valorantta nedense düşük fps alıyorum csde genelde 300+ oluyor nadiren 300 altına düşüyor oda her şeyi yüksek oynuyorum ama asıl oynadigim oyun valorsnt yani fps bir şekilde yükseltmek lazım fps normalde oyun başlarında 480-650 arasında aliyir oyun açılınca ortalama 350 bazen 280 290 oluyor tabii arkada steam epic discord medal (gta 5 iniyordu duraklsttim belki ods etki etmiştir) vardı

Internette CSM Supportu devre disi bırakıp above 4g ve revize bari açınca fps artıyor diyor artar Mi ? Ekran kartına bir sorum çıkarır mı?

Floyd1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Şahin Şene
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Instagram
@sahn.sn
Discord
Floyd2237
Hocam öncelikle valorant işlemci tabanlı bir oyun fps/rekabet kategorisinde olduğu için. Öncelikle sormak istediğim işlemciniz. İşlemciniz ne?

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
vladimiz putin
ekran karti cok etki etmez onemli olan islemciniz

Floyd1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Şahin Şene
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Instagram
@sahn.sn
Discord
Floyd2237
Güzel, aslında çok etkeni olabilir ram xmp ayarlarına bakın. Hiç olmazsa bios güncellemeleri... Dahasını inanın hiç bilmiyorum ama işlemcinin performansını tetikleyen bir şeyler var. Sorunu ekran kartında aramayın zannımca.

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Meto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel, aslında çok etkeni olabilir ram xmp ayarlarına bakın. Hiç olmazsa bios güncellemeleri... Dahasını inanın hiç bilmiyorum ama işlemcinin performansını tetikleyen bir şeyler var. Sorunu ekran kartında aramayın zannımca.
Bu xmp ayarı bende kapalı olarak görünüyor anlamadığım şekilde degsitirmiyorum değerler normal değil anladığım kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran karti cok etki etmez onemli olan islemciniz
Sizin bir bilginiz var mı?

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
vladimiz putin
Bu xmp ayarı bende kapalı olarak görünüyor anlamadığım şekilde degsitirmiyorum değerler normal değil anladığım kadarıyla

xmp acmalisiniz hemen

Floyd1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Şahin Şene
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Instagram
@sahn.sn
Discord
Floyd2237

Sizin bir bilginiz var

Sorunu bulduk galiba, ramleriniz kaç MHz?

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Meto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu bulduk galiba, ramleriniz kaç MHz?
5600mhz olarak yaziyor onu bugün kontrol edecektim gigabyte kullanıyorum girdim biosa xmp sadece disabled olarak yaziyor ve degismiyordu

5600mhz ramde yaziyor bu arafa ben 4000lerde kullanıyor diye hatırlıyorum

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Alican ekinci
hocam hiç böyle oyunlarla alakam olmadığı için soruyorum cahilliğimi mazur görün.

300 FPS kötü bir sonuçmu böyle oyunlarda?

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Meto
Bios güncellemeye korkuyorum bu aralar bizim mahallede hiç beklenmedik anda elektrikler kesiliyor.

hocam hiç böyle oyunlarla alakam olmadığı için soruyorum cahilliğimi mazur görün.

300 FPS kötü bir sonuçmu böyle oyunlarda?
Hocam kötü değil 240hz zaten Ama neden 500 almam gerekn yerde 300 alayım? Boşuna para vermişim gibi hissettiriyor

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Alican ekinci
Bios güncellemeye korkuyorum bu aralar bizim mahallede hiç beklenmedik anda elektrikler kesiliyor.

Hocam kötü değil 240hz zaten Ama neden 500 almam gerekn yerde 300 alayım? Boşuna para vermişim gibi hissettiriyor
tamamdır şimdi anladım. bazı insanları görüyorum 500 alıyor neden 1000 diyor.sonu yok normalde bu işin o anlamda dedim

Floyd1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Şahin Şene
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Instagram
@sahn.sn
Discord
Floyd2237
5600mhz olarak yaziyor onu bugün kontrol edecektim gigabyte kullanıyorum girdim biosa xmp sadece disabled olarak yaziyor ve degismiyordu

5600mhz ramde yaziyor bu arafa ben 4000lerde kullanıyor diye hatırlıyorum
Nasıl değiştirileceğini tam olarak bilmemekteyim. Fps düşüklüğünün ana sorunu bu olmasa da ramlerden de performans kaybı yaşıyorsun, bilgine. İyice araştır 5600'e yükselt.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,968
Üyeler
163,918
Son üye
Keditisyen
Top Bottom