Neler Yeni

RX 7800 XT Furmark testi normal mi

Furuns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa
merhaba arkadaşlar ekte kartımın furmark değerlerini ekledim, sıcaklıklar çok yüksek geldi hotspot sıcaklığı 100 dereceye çıktı, kart modeli sapphire rx 7800 xt pulse çift fanlı modeli, bu kartı kullanan arkadaşlar bu sıcaklıklar normali mi stok ayarlarla? İade edeyim mi?

Ekler

• IMG_5247.jpeg
    IMG_5247.jpeg
    2.2 MB · Hit: 25

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ilyas koç
Her ne kadar 2 fanlı model olsada sıcaklıklar bana sıfır kart için yüksek geldi. Kasanız ne ? Hava akışı iyi olmayabilir

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mete
Kasanızın önü mesh değilse ve üst kısmında fan yoksa normalin biraz üstü ama kasanın hava akışı iyiyse bu sıcaklıklar çok fazla.

Shourd

80+ Gold
sadece hava akışından kaynaklı olmayabilir amd uygulaması bazen otomatik overclock yapıyor oondanda kaynaklı olabilir kasanızın hava akışının iyi olup olmadığından emin değilseniz kasanızın yan camını çıkarın farka bakın tabii ki kasanız mash olsa yandaki camın çıkarılması kadar etki etmez ama en azından fikir edinirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her ne kadar 2 fanlı model olsada sıcaklıklar bana sıfır kart için yüksek geldi. Kasanız ne ? Hava akışı iyi olmayabilir
Kasanızın önü mesh değilse ve üst kısmında fan yoksa normalin biraz üstü ama kasanın hava akışı iyiyse bu sıcaklıklar çok fazla.
.

Furuns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gametech velar diye bir kasa, ucu ucunu sığıyor kart. Kasayı corsair 3000d airflow ile değiştireceğim.
önü mesh, üstlerde fanda var ama kasa biraz küçük gametech velar model.

sadece hava akışından kaynaklı olmayabilir amd uygulaması bazen otomatik overclock yapıyor oondanda kaynaklı olabilir kasanızın hava akışının iyi olup olmadığından emin değilseniz kasanızın yan camını çıkarın farka bakın tabii ki kasanız mash olsa yandaki camın çıkarılması kadar etki etmez ama en azından fikir edinirsiniz

.
Yan camı çıkarttım sıcaklık aynı kart problemli olabilir mi?

Son düzenleme:

Shourd

80+ Gold
Gametech velar diye bir kasa, ucu ucunu sığıyor kart. Kasayı corsair 3000d airflow ile değiştireceğim.

önü mesh, üstlerde fanda var ama kasa biraz küçük gametech velar model.

Yan camı çıkarttım sıcaklık aynı kart problemli olabilir mi?
sıcaklıklar hiç mi değişmedi ayrıca baktınız mı amd uygulamsından otomatik overlcok yapmış mı bu arada sıcaklıklarınız aşırı yüksek değil ama kasanın yanını açınca düşmemesi garip

Furuns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıcaklıklar hiç mi değişmedi ayrıca baktınız mı amd uygulamsından otomatik overlcok yapmış mı bu arada sıcaklıklarınız aşırı yüksek değil ama kasanın yanını açınca düşmemesi garip
Bende şaşırdım, oc kapalı. Yarın garantili servisine götürüp baktırsam değişim kararı verirler mi yoksa kabul edilebilir diyerek uğraşmazlar mı? İade edersem şimdi fiyatı arttı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,805
Üyeler
170,259
Son üye
cagan2929
Top Bottom