Neler Yeni

RX 7800xt ekran kartı ile ryzen 5 7600 işlemcili sitem

uygar 22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
uygar üke
Selamlar herkese öncelikle yazım biraz uzun olduysa kusura bakmayın. Ben 3 gün önce Gaming Gen Tr den pchocasının bu sitemini aldım.Sistemde Rx 7800Xt ile Ryzen 5 7600 var ancak sonradan ağırlıklı olarak valorant pub g gibi rekabetçi oyunları oynayacağımı ve bu oyunların daha çok işlemci ağırlıklı oyunlar olduğu için ekran kartının gereksiz fazla olduğunu düşündüm. ancak sistemi de aldığım için ürünü iptal edip etmemek konusunda kararsız kaldım rekabetçi oyunlar için 24 inç 1080p 240hz gibi bir monitör almayı düşündüm ama bu sefer de ekran kartı çok yüksek olduğu için kendi gücünün tamamını karşılayamayacak ve işlemciye gereksiz yük binmiş olucak ne yapmalıyım sistemi iptal edip sonrasında işlemci odaklı bir sitem mi almalıyım yoksa iptal etmeyip bu sistemle birlikte yanında 2k 27 inch bir monitör mü almalıyım dedğim gibi ağırlıklı olarak rekabetçi oyunlar oynayacağım hikayeli oyunlara hiç girmeyi düşünmüyorum belki arada forzo horizon oynayabilirim şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim iyi forumlar

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,420
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
İptale gerek yok. İşlemcinin gücü sayesinde o oyunları yine rahatça oynayabilirsin. Ekran kartı ne kadar kullanması gerekiyorsa o kadarını kullanır. İşlemciye gereksiz yük binmez.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Uğur Çam
Etmeyin hocam iade bence. Oyunlar evet işlemci tabanlı oyunlar olsa da ekran kartına hiç gerek duymayacağı anlamına gelmez. Olur da başka oyunlar oynamak istersiniz falan ekran kartı lazım olur. İlerde biraz para biriktirirseniz işlemcinizi yükseltirsiniz olur biter. Bence bu hali ile çok güzel bir sistem hiç kafanıza takmayın böyle şeyleri hayırlı uğurlu olsun. Monitör olarakta 2k güzel bir monitör hoş gider sisteme

uygar 22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
uygar üke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Etmeyin hocam iade bence. Oyunlar evet işlemci tabanlı oyunlar olsa da ekran kartına hiç gerek duymayacağı anlamına gelmez. Olur da başka oyunlar oynamak istersiniz falan ekran kartı lazım olur. İlerde biraz para biriktirirseniz işlemcinizi yükseltirsiniz olur biter. Bence bu hali ile çok güzel bir sistem hiç kafanıza takmayın böyle şeyleri hayırlı uğurlu olsun. Monitör olarakta 2k güzel bir monitör hoş gider sisteme
ben 2k monitör olarak asus rog strix XG27ACS almayı düşündüm tabi bu 2kda bu monitörden daha yüksek hz değerli monitör daha iyi olurdu ama fiyatlarda böyle olunca çok artıyor ama önerilere açığım yine de bütçemi biraz daha arttırabilirim

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Uğur Çam
ben 2k monitör olarak asus rog strix XG27ACS almayı düşündüm tabi bu 2kda bu monitörden daha yüksek hz değerli monitör daha iyi olurdu ama fiyatlarda böyle olunca çok artıyor ama önerilere açığım yine de bütçemi biraz daha arttırabilirim
Güzel monitör hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,734
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom