Selamlar herkese öncelikle yazım biraz uzun olduysa kusura bakmayın. Ben 3 gün önce Gaming Gen Tr den pchocasının bu sitemini aldım.Sistemde Rx 7800Xt ile Ryzen 5 7600 var ancak sonradan ağırlıklı olarak valorant pub g gibi rekabetçi oyunları oynayacağımı ve bu oyunların daha çok işlemci ağırlıklı oyunlar olduğu için ekran kartının gereksiz fazla olduğunu düşündüm. ancak sistemi de aldığım için ürünü iptal edip etmemek konusunda kararsız kaldım rekabetçi oyunlar için 24 inç 1080p 240hz gibi bir monitör almayı düşündüm ama bu sefer de ekran kartı çok yüksek olduğu için kendi gücünün tamamını karşılayamayacak ve işlemciye gereksiz yük binmiş olucak ne yapmalıyım sistemi iptal edip sonrasında işlemci odaklı bir sitem mi almalıyım yoksa iptal etmeyip bu sistemle birlikte yanında 2k 27 inch bir monitör mü almalıyım dedğim gibi ağırlıklı olarak rekabetçi oyunlar oynayacağım hikayeli oyunlara hiç girmeyi düşünmüyorum belki arada forzo horizon oynayabilirim şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim iyi forumlar