meusdadesa
80+

- Reaksiyon skoru
 - 9

- Konu Sahibi Konu Sahibi

Gre daha çok içime sinmişti hocamhangisi daha cok içine sinmişti hocam anlamadım![]()

Gre daha çok içime sinmişti hocamhangisi daha cok içine sinmişti hocam anlamadım![]()
Gre daha çok içime sinmişti hocam2k monitör aldım bile. Yabancıların videosunu izlediğimde rx 7900 xt'nin 2k için gereksiz olduğu söyleniyordu kafama takıldı o biraz. Şimdi gre alacağımdan kafamdaki soru işaretleride silinmiş oldu.
VG27AQM1A tercih ettim hocam ben ama bütçeniz varsa aynı modelin pivotlu hali olan VG27AQML1A'da var haberiniz olsun.![]()
hayırlı olsun hocam o zaman monitör ne aldınız 2k ?
Hocam amazonda 27k ya asus modeli vardı ama 33k oldu. Şuan 27.800 e pulse modeli var.Hocam naptınız ekran kartını aldınız mı bende de rx6900xt var rx7900xt geçmeyi planlıyorum kaça buldunuz
Çok pahalı 2.el alırım en iyisi o paralar verilmez benceHocam amazonda 27k ya asus modeli vardı ama 33k oldu. Şuan 27.800 e pulse modeli var.
büyük ihtimalle 17-19k arası 7900gre alıcaamHocam amazonda 27k ya asus modeli vardı ama 33k oldu. Şuan 27.800 e pulse modeli var.
Rx 6900 xt varsa gre almaya gerek yok hocam,çok az fark var sizi daha çok götürür rx 6900 xt. Onun yerine işlemcinizi,anakartınızı,raminizi fln yükseltin isterseniz.Çok pahalı 2.el alırım en iyisi o paralar verilmez bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
büyük ihtimalle 17-19k arası 7900gre alıcaam
13'e satıyorum hocam üstüne 6-7 k eklicem 20'e kadar üst model bi kart alıcam güncellicek bi işlemcim var onu da kartı aldıktan sonra güncellicemRx 6900 xt varsa gre almaya gerek yok hocam,çok az fark var sizi daha çok götürür rx 6900 xt. Onun yerine işlemcinizi,anakartınızı,raminizi fln yükseltin isterseniz.
Tamam hocam size kalmış.13'e satıyorum hocam üstüne 6-7 k eklicem 20'e kadar üst model bi kart alıcam güncellicek bi işlemcim var onu da kartı aldıktan sonra güncellicem
Evet biliyorum hocam o modeli benim monitör listem su sekildeVG27AQM1A tercih ettim hocam ben ama bütçeniz varsa aynı modelin pivotlu hali olan VG27AQML1A'da var haberiniz olsun.