KuveyTurk VADE FARKSIZ 12 Taksit avantajı ile değerlendirilebilir.
Aracı Hepsiburada olduğu için bir sıkıntı olmaz reisim. Para ürün teslim alınırsa gidiyor satıcıya daha önce televizyon aldım satıcı boş kağıt yollamış teslim almadım paramı geri iade ettiler o yüzden sıkıntın olmasın.Satıcı sıkıntı gibi.
Kartın modeli insanin içini kamaştırıyor bsuxbs Vapor X birde 35 k dibim düştü valla ama işlemcim yok takacakuf ne kart bee direkt alınır 7900gre olmasa bende almıstım. İşlemcim de yetmez buna.
Her sene yenisi çıkıyor hiç kart almayalım o zaman2 ay sonra yeni nesil kartlar çıkacak. Alınmaz acil ihtiyaç yoksa
öyle bir şey yok. Net alınır 4-5 sene götürür bu kart.2 ay sonra yeni nesil kartlar çıkacak. Alınmaz acil ihtiyaç yoksa
amd çıkartmıyacak orta segmente yonelecek2 ay sonra yeni nesil kartlar çıkacak. Alınmaz acil ihtiyaç yoksa
Ben de ona düştüm zaten tam elit model bir kart.Kartın modeli insanin içini kamaştırıyor bsuxbs Vapor X birde 35 k dibim düştü valla ama işlemcim yok takacak![]()
Model piyasadaki en iyi model bırakta tuketsin 450w be reis7900 XTX in en tepe modellerinden biri fakat yine de alınmaz malum AMD de teknoloji namına hiçbir şey yok.
Ayrıca normal 7900 XTX ile karıştırmayın power limiti çok yüksek, oyunlarda 450W a yakın güç tüketiyor.