5070≠4090.Bu saaten sonra Nvidia varken AMD alınmaz. Adam her seferinde teknoloji olarak koya koya geliyor.
5070 4090 gücünde ise 9070 falan hikaye kalır yanında.
Batuhan ismi, aşırı egolu ve şımarık büyümüş birisi, aileden zengin sanırım her konuda bilgisi var banada batıyordu eskiden, bir insan nasıl her konuda bilgi sahibi olmak isterki yani belirli şeyleri hobi yaparsın, everyone hobi olmaz aga. Misal sadece futbol izlersin bu adam hem futbol hem basketbol hem tennis hem F1 izliyor.Mesut Çevik ile beraber yayınlara çıkan bu arkadaş adı her ne haltsa artık, ben ömrümde teknoloji konusunda bu kadar boş atıp tutan, acayip irite eden başka bir tip görmedim. Hiç bir teknolojik veri sunmadan, ne bir grafik ne bir video hiç bir şey göstermeden sabah akşam AMD'ye çakıp duruyordu bir ara.
Yani biz de burada bir kaç kişi toplanıp YouTube kanalı kursak, ardından resmi sitelerden verileri alıp ekranda sabah akşam okusak, Afterburner'da iki sıcaklık değeri gösterip, bilmem kaç fps aldı falan deyip bilmiş bilmiş takılsak biz de editör oluruz madem öyle... Bu kadar kolay mı bu işler gerçekten...?
1996 yılından beridir teknoloji takip eden 46 yaşında birisiyim ama ben böyle bir tip görmedim şimdiye dek. İyice b.ku çıkmaya başladı bu işlerin...
Tam olarak 4090 gücünde değilmiş,oyundan oyuna değişecek pazarlamak için öyle deniyor şimdilik.Bu saaten sonra Nvidia varken AMD alınmaz. Adam her seferinde teknoloji olarak koya koya geliyor.
Her şeyi bilen adam.
Mesut abiyi severdim eskiden ama artık sevmiyorum. O en son Orkun ile sallamasyon kasaya bu paraya alınır falan dedi bende bitti. O son noktaydı. İçeriğin ismi ucuz dan pahalıya bilgisayar mı öyle bir şeydi. Sevmiyorum değilde saygım azaldı desem daha doğru olur aslında. Bu elemanıda takip edip dinleyen varsa kendisine saygısı yoktur.Mesut Çevik ile beraber yayınlara çıkan bu arkadaş adı her ne haltsa artık, ben ömrümde teknoloji konusunda bu kadar boş atıp tutan, acayip irite eden başka bir tip görmedim. Hiç bir teknolojik veri sunmadan, ne bir grafik ne bir video hiç bir şey göstermeden sabah akşam AMD'ye çakıp duruyordu bir ara.
Yani biz de burada bir kaç kişi toplanıp YouTube kanalı kursak, ardından resmi sitelerden verileri alıp ekranda sabah akşam okusak, Afterburner'da iki sıcaklık değeri gösterip, bilmem kaç fps aldı falan deyip bilmiş bilmiş takılsak biz de editör oluruz madem öyle... Bu kadar kolay mı bu işler gerçekten...?
1996 yılından beridir teknoloji takip eden 46 yaşında birisiyim ama ben böyle bir tip görmedim şimdiye dek. İyice b.ku çıkmaya başladı bu işlerin...
Teknolojik olarak iyi ,ama o teknolojiyi desteklemeyen oyunlarda tökezlerKartın gücü açıklandı zaten 30 TFLOPS yani 4070 Tİ bile daha güçlü saf güçte.
5070 olayı hikaye zaten.Bu saaten sonra Nvidia varken AMD alınmaz. Adam her seferinde teknoloji olarak koya koya geliyor.
10 gün sonra 9070/9070xt ön siparişe açılıyor sanırım. Fiyatları ve performansları o zaman görürüz. AMD bu seride giriş-orta segmentte ucuza kart satmak istediğini söylüyodu, yüksek fiyat verirse alınmaz. İnsanlar artık %5-10 saf FPS'e kanmaz bence.Bu saaten sonra Nvidia varken AMD alınmaz. Adam her seferinde teknoloji olarak koya koya geliyor.
AMD nin bu sene satması için 450 dolar kart çıkarması lazım max 499 5-10 dolar ile olucak iş değil bu.10 gün sonra 9070/9070xt ön siparişe açılıyor sanırım. Fiyatları ve performansları o zaman görürüz. AMD bu seride giriş-orta segmentte ucuza kart satmak istediğini söylüyodu, yüksek fiyat verirse alınmaz. İnsanlar artık %5-10 saf FPS'e kanmaz bence.
Videodaki iddia edilen 520-530 fiyatları 9070xt için söylenmiş bu arada, 9070 için değil.