Çözüldü✓ RX 9070 XT Model Önerileri

144Hz

80+
Reaksiyon skoru
34
RX 7900 XT ekran kartını kullanıyordum. Şimdi RX 9070 XT modeline geçmeyi planlıyorum. 2K çözünürlükte uzun süre sorunsuz kullanabileceğim, fiyat/performans açısından başarılı ve kronik sorunu olmayan hangi RX 9070 XT modellerini önerirsiniz?​

Saphire Pulse var Sinerjide en ucuz ve bundan iyi model yok bu fiyata

Pulse modeli, bildiğim kadarıyla testlerde çok geride kalıyor.
B+ ın en iyisi hocam O anmalda dedim Zaten ekran kartı modellerine sırf 10 derece düşecek diye daha fazla para vermeye gerek yok

Elimde pulse var sıcaklıklar üst seviye kart seviyesinde
Zaten Asus tuf gaming modeliyle arasında dediğim gibi max 10 derece oynayayacak biri 51k biri 34.5k 51k ya zaten rtx 5070 ti modelleri bulunuyor
Sapphire Pulse iyidir

Yani alınabilecek bütçe de baktığımizda 34-40 arası modellerde kendim kullandığım için demiyorum ama en iyisi bu, nitro taichi çok daha güzel ama fiyatları çok pahalı.

Pulse serin bir kart ama tipsiz de bir kart.

Zaten Asus tuf gaming modeliyle arasında dediğim gibi max 10 derece oynayayacak biri 51k biri 34.5k 51k ya zaten rtx 5070 ti modelleri bulunuyor
Sapphire Pulse iyidir
TUF model ile aynı seviye de tuf üst model değil orta model olarak geçiyor

TUF model ile aynı seviye de tuf üst model değil orta model olarak geçiyor
Tuf ile nasıl aynı seviyede? Tufun malzeme kalitesi 3x8 pin ile daha rahat wattı emebilmesi daha büyük soğutma bloğu vs vs milyar sey var. En basitinden biri metal biri plastik...
Tuf amd ye göre üst seviyede bir kart. Nvidiadaki gibi çeşitlilik çok olmadıgı için diğer top tierler ile aynı seviyeye girer.

Tuf ile nasıl aynı seviyede? Tufun malzeme kalitesi 3x8 pin ile daha rahat wattı emebilmesi daha büyük soğutma bloğu vs vs milyar sey var. En basitinden biri metal biri plastik...
Tuf amd ye göre üst seviyede bir kart. Nvidiadaki gibi çeşitlilik çok olmadıgı için diğer top tierler ile aynı seviyeye girer.
Tufun soğutma sistemi pin konusu iyi Ama biri plastik biri metal dediğine göre tuf u yakından hiç görmemişsin

Ama zaten benim bahsettiğim konu sadece 15k para vermeye değmez 9070xt tuf modeli için

Arkadaşa sen sadece fark olduğunu anlatmışsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,974
Üyeler
198,670
Son üye
reznov_48

Geri