Sezerinhoo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 299
Hadi gereksiz ısınan kartını iade etne boş yaptın bilader tamam sensin sorun yaşamıyorum zaten parasını bastım 5070ti aldım
Hadi gereksiz ısınan kartını iade etne boş yaptın bilader tamam sensin sorun yaşamıyorum zaten parasını bastım 5070ti aldım
2k artı 1080p 180 olcak 5070ti çok para be :/ne boş yaptın bilader tamam sensin sorun yaşamıyorum zaten parasını bastım 5070ti aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 adet 2k monitör olursa üzebilir ama bence 2k + 1080p tatmin eder 5070
sçjbdfcjsbdkjhfbnsçjdbf garip bi mahlukatsın tr de yaşıyoruz neden tek seferde 50k bağlayayım. en boş ekran kartımla sistemini alıyorumHadi gereksiz ısınan kartını iade etBide gereksiz diyor en boştan modelini almış bide gereksiz diyor, Seni zaten hesaba alanda suç nickten belli zaten dahada iplemem seni, Parayı bastın aldıysan taksitli kart almak için bi taraflarını neden yırtıyorsun kendi içinde çelişen bir çocuksun
maalesef hocam nvidia kartlar hem stok sorunlu hem fiyatlar yüksek indrim de gelmiyo mantıksız fiyatlar. ya 5070 alıcan ya 5080 aradai 5070ti veya 5070 in iyi modelleri saçma fiyatlandırılıyo2k artı 1080p 180 olcak 5070ti çok para be :/
Bu cocuga bide güveniyor musun, Profiline girip açtığı konulara bakarsan kullandığı her ekran kartında sorun yaşadığını belirtmiş2k artı 1080p 180 olcak 5070ti çok para be :/
msi gaming trio 5070 35 bindi taksite vardı hangisi derken ürün bitmiş :dsçjbdfcjsbdkjhfbnsçjdbf garip bi mahlukatsın tr de yaşıyoruz neden tek seferde 50k bağlayayım. en boş ekran kartımla sistemini alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
maalesef hocam nvidia kartlar hem stok sorunlu hem fiyatlar yüksek indrim de gelmiyo mantıksız fiyatlar. ya 5070 alıcan ya 5080 aradai 5070ti veya 5070 in iyi modelleri saçma fiyatlandırılıyo
aynısını kaç defa yaşadım. 5080 mi alsam diye kara kara düşünüyorum. o da çok yüksek ama o kadar veresim hiç gelmiyomsi gaming trio 5070 35 bindi taksite vardı hangisi derken ürün bitmiş :d
girme hocam aklıma sdfhgljfngjlnsdf 5080 alsam bide kasama dikey sığmıyo işlemci soğutucum kule tipi baya büyük. dikey montaj aparatını da iade etmem gerkecek boşuna aldıksıkıntı ya bulduğunu alıp gecicen
sıvı soğutma sevmiyorum hocam. malatyada yaşıyorum depremden sonra hala yıkım ve inşaatlar devam ediyo. sıvı soğutmaların ömrü aşırı tozla anında kısalıyo. kule tipi soğutucumdan çok memnunum. ekran kartını dikey takmasam da olursıvıda çek kendine
o zaman bir şey diyemeyeceğimsıvı soğutma sevmiyorum hocam. malatyada yaşıyorum depremden sonra hala yıkım ve inşaatlar devam ediyo. sıvı soğutmaların ömrü aşırı tozla anında kısalıyo. kule tipi soğutucumdan çok memnunum. ekran kartını dikey takmasam da olur
850w da yetiyo 5080 alabilirim bilmiyorum kararsızımo zaman bir şey diyemeyeceğim