Neler Yeni

RX mi Yoksa RTX mi? Herhangi Biri Olabilir mi? Örneğin; RTX2060 ve RX 5600XT

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Amd nin smart access memory, infinity cache, fidelityfx, hardware ray tracing gibi teknolojileri var bunlar yeterli değil mi? Merakımdan soruyorum normal bir oyuncu bu yazdığınız teknolojilerden kaçını kullanıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki sonraki driver update ile belkide 7000 serisi ile?
Bunların çoğu aynı gücü sağlayamıyor.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
  • Beğen
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
smart access memory, infinity cache, fidelityfx, hardware ray tracing
RT, 6000 serisinde var ama RT performansları 3000 serisi ile kıyaslanamayacak seviyede.

SAM ise 5000 serisi bir işlemci zorunluluğu var ve %2-3 civarı en fazla FPS'i arttırabiliyor techpowerupta testi var ama NVIDIA da o teknolojiyi getirecek deniyor hemde öyle son nesil pahallı işlemci kullandırtma zorunluluğu yok intelde de kullanılabilir deniyor veya 3000 serisi ryzen.

FidelityFX'i dedim zaten yazılımsal bir teknoloji ve nvıdıa'da da kullanılıyor ama yinede gereksiz görüntüyü felaket kötüleştiriyor cyberpunk testi vardı ama yinede GT 1030 gibi ultra düşük kalite ayarına oyun kaldırmak için çok iyi bir teknoloji denebilir grafiği daha da kıstığı için.

infinity cache tam olarak ne bilmiyorum fakat bunlar daha güçlü rtx, dlss 2.1, nvenc, cuda, rt voice vs gibi teknolojilerin yanında bir şey sayılmaz bence ve 6000 serisinde var 5600 XT'de yok onda sadece fidelityfx ve freestyle ile keskinliği arttırmak gibi bir iş yapan RIS var. NVIDIA muadili freestyle denebilir.

Top Bottom