Neler Yeni

rx460 a işlemci fanı taktım, 4 Pin rengi - renge bağladım ama hız ayarı devreye girmiyor neden?

kavinq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ömer
selam , 4 Pin işlemci fanı vardı evde, kablo mavi, yeşil, sarı, siyah rengi renge bağladım ama afterburn hız ayarı devreye girmiyor, acaba kablo renkleri aynı olmasına rağmen ,bacaklarımı farklı, bunu ölcü aletiyle hangi bacağa takcağımı bulmanın bi yoluvar mı, yada ekran kartı fanları kücük, bu işlemci fanı büyük olduğundan,verdiği güç etkisizmi kalıyor, sabit son hızda dönüyor şuan 3.000-3.200 ,soğutması iyi gayet boşda 25-30,oyunlarda 50-70

Son düzenleme:

kavinq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci fanını o karta nasıl taktın bir foto atar mısın? :D
oyunlar açık şuan sökemicem, alttan çekmek içinde boşluk yok kasada. Temsili anlatayım, yuvarlak halka gibi ya işlemci fanı çevresi, o halkanın yan bacaklarını ve bir kaç tümsek gibi cıkıntıyı düz olacak şekilde, sıcak bıcakla kesiyosun,yani masaya koydunmu dümdüz duracak, sadece halkası kalıyo, o halkayıda ,ekran kartı soğutucu bloğunu sökmüyorsun aynı kalıyor, direk üstüne resimdeki 4 köşeden sıçak silikon. imkansızlıklar napcan :)

Son düzenleme:

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Neden anakarttaki bir fan girişine bağlayıp oradan kontrol etmiyorsun? Mesafe mi yetişmiyor?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Ben hala stok fan bağlantısı ile ekran kartını neden bağladın onu anlamadım.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord